2777
2789

توروخدا ی صلوات بفرستید ی چیزی بگید دارم روانی میییشمممممممم ۴ روز دسگ پریود لنتی میشمممم ب شدت داده دیوونم میکنه عصبیییی حساس شدم شدیدددددد عصبی و حساس همش دلم گریه میخواد کاش نامزدن درکم کنه مثلا خیای حساس شدم خیلی اخه ما باهم دعوا نداریم ک ولی امروز همش سر کوجکترین چیز حرص خوردم و بهش پریدم پریدم بخدا خودم خستم خستهههه خیلی حساس شدممممم و عصبی اصا دست خودم نی تقصیر پریود لنتیه مگ ن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همش دلم میخوادب نامزدم بپرم یا گریه کنم ولی نمیشه بهشم گفنم ب خاطر این موضوعه کاش درک کنه انقل حساس شدم شدم ک میگم نکنه بره بداخلاقی کردم بداخلاقیم ن ها خیلی خوبم ولی حساس شدم اونم میدونه گفتم دلیلش مثلا سر کوجکترین چیز حزص میخورم میپرم دست خودم نیس وگرنه خیلی خوبم اخه پریود لنتی چیهههههههههه دردش ب جهنم حال روحیش منوکشته😭😭😭😭😭😭😔چ کنم اروم شم؟؟

مثلا از الان نگران فردام ک عایا خوب پیش میره؟ نامزدم باهم خوب خوبیم؟؟ میدونید ی چیز دیگ جز حساس شدن خیلی لوس شدم دلم الان تد این شرایط محبت شدید میخوادددددد شدیددددددد کاش بده بهم😔😔😔😔😔😔الان فقط محبت میخوام نازم بکشه خیلیی بیشترررررررر هوام داشته بلشه خوب خوبم😔😔😔🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفستو پنج ثانیه ببر تو ریه پنج تا نگهش دار بعد پنج ثانیه بده بیرون .این تمرین عالیه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
منم مثل تو گل گاوزبان دم کن بخور

الا ن نپیشه اخه انقد عصبیم میخوام ی قزص خواب قوی یواشکی بخورم بخوابم فقط

اخه فقط دلم میخوااد سر نامزد بیچارم حرص بخورم و بجنگم الکی الکی کاش بفهمهه

فقط محبت زیاد میخوام درمونش اینه مطمینم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

ولش کن اونو بابا .داستان بخون بایچیزی سرگرم شو

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
نفستو پنج ثانیه ببر تو ریه پنج تا نگهش دار بعد پنج ثانیه بده بیرون .این تمرین عالیه

مرسی گلمممممممم اخه ابن پریود چیه دردش ب جون میخرم اما حال روحیش روانیم کردهههههههه خیلی حساس شدم دست خودم نیس

گلابم خوبه ارامبخشه

جدی؟؟ میخورم گلابو الان دم دست دارم خدا خیرت بده قشنگم

ولش کن اونو بابا .داستان بخون بایچیزی سرگرم شو

اخه ول کنم ک.....الان فقط سر اونه لوس و دیوونه شدم محبت توجه زیاد از حد میخوام تا خوب باشم ولی نمیشه بگم از شانس گندم دوردزه کنتر زنگ میزنه منم ظهر انقد حرص خوردم خدا شاهده....

داستان چی؟

بی قرار شدی عزیزم خیلی حالت بدیه درکت میکنم

اره گلم اصا کسی درکم نمیکنه مرسی درکم میکنی😔❤❤❤

خیلی حال بدیه ب قزان دست خودم نیس بی قزار و حساسم مثلا میدونم ما دیگ زنوشوهریم قطعی میشه ولی الان عین دیوونه ها استرس گرفتم همش حساس شدم هی میخدام گیر بدم فقط توجه زیاد تر از همیشا خوبم میکنه🥺🥺کاش بشه