توروخدا ی صلوات بفرستید ی چیزی بگید دارم روانی میییشمممممممم ۴ روز دسگ پریود لنتی میشمممم ب شدت داده دیوونم میکنه عصبیییی حساس شدم شدیدددددد عصبی و حساس همش دلم گریه میخواد کاش نامزدن درکم کنه مثلا خیای حساس شدم خیلی اخه ما باهم دعوا نداریم ک ولی امروز همش سر کوجکترین چیز حرص خوردم و بهش پریدم پریدم بخدا خودم خستم خستهههه خیلی حساس شدممممم و عصبی اصا دست خودم نی تقصیر پریود لنتیه مگ ن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همش دلم میخوادب نامزدم بپرم یا گریه کنم ولی نمیشه بهشم گفنم ب خاطر این موضوعه کاش درک کنه انقل حساس شدم شدم ک میگم نکنه بره بداخلاقی کردم بداخلاقیم ن ها خیلی خوبم ولی حساس شدم اونم میدونه گفتم دلیلش مثلا سر کوجکترین چیز حزص میخورم میپرم دست خودم نیس وگرنه خیلی خوبم اخه پریود لنتی چیهههههههههه دردش ب جهنم حال روحیش منوکشته😭😭😭😭😭😭😔چ کنم اروم شم؟؟
مثلا از الان نگران فردام ک عایا خوب پیش میره؟ نامزدم باهم خوب خوبیم؟؟ میدونید ی چیز دیگ جز حساس شدن خیلی لوس شدم دلم الان تد این شرایط محبت شدید میخوادددددد شدیددددددد کاش بده بهم😔😔😔😔😔😔الان فقط محبت میخوام نازم بکشه خیلیی بیشترررررررر هوام داشته بلشه خوب خوبم😔😔😔🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺