2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوندم این توئیت رو . من خودم سن ۱۸ ازدواج کردم ولی راه و هدفم توی زندگی شخصیم معلوم بود همیشه هم به دختر خانوما میگم لطفا لطفا مسیرتون رو معلوم کنید که جدی برید دنبال تحصیل یا کسب مهارت بعد ازدواج کنید هدفتون فقط مادری و همسر بودن نباشه که خب خیلیا گوش نمیدن متاسفانه 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
من متولد ۸۴ هنو مجردم الانم کتابام جلومن رفیقم هم الان ۹ ماهگیشو تموم کرد احتمالا زایمان کرد یه رف ...

واقعا فکر میکنی دوستات به نیازهاشون فکر کردن ؟؟من که میگم خواستگار خوب اومده خانواده دادن رفته گفتن دیگه همچین کسی نمیاد در خونمون رو بزنه . بری از دلشون بپرسی چقدر پشیمونن حالا شاید الان نفهمن ولی قطعا ده سال بعد که جوونیشون رفت میفهمن 

فقط ۲۱ سالشه باید دانشجو باشه طبیعتا نه مادر

دیگه شما هم شورش درآوردین مگه مادر بودن تو این سن چشه خود دکترا هم قبول دارن بعد بیست سالو

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
چه فعل و انفعالاتی رخ داده که فکر میکنی از این عکس مشخصه ماجرا چیه    

فاصله سنی بین بچه ها کمه و سه تا فرزند داره

درست است عایا؟😂

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
میدونی بخدا این چیزا فقط بستگی به خود فرد داره ...دوتا زندایی های من خیلی کوچیک بودن ..ک البته رسم خ ...

وای اینجوری نگو توروخدا ..ببین طفلک چقدر دنیاش کوچیکه که میگه بازم برگردم عقب همین کارو میکنم .. به جای اینکه درس بخونن برن سرکار برن توی جامعه چندتا ادم مختلف ببینن هدف داشته باشن واسه خودشون نشستن خونه دارن بچه بزرگ میکنن .. واقعا تصورشم وحشتناکه

لااقل یه جوری باشید که اگه تصمیم گرفتیم مثل خودتون باشیم بتونید تحمل کنید :)
😨دقیقا من 79 هستم 2ساعت داشتیم توگروه گریه میکردیم چرا استاد امتحان میگیره 😂

واقعا دغدغه ی دختر متولد ۷۹ باید رنگ لاکش یا حالا تو سطح وسیع تر امتحانای دانشگاش باشه نه رژیم بارداری 😐

آدم پشم نمیتونه واسش 

NVD❤