الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خوندم این توئیت رو . من خودم سن ۱۸ ازدواج کردم ولی راه و هدفم توی زندگی شخصیم معلوم بود همیشه هم به دختر خانوما میگم لطفا لطفا مسیرتون رو معلوم کنید که جدی برید دنبال تحصیل یا کسب مهارت بعد ازدواج کنید هدفتون فقط مادری و همسر بودن نباشه که خب خیلیا گوش نمیدن متاسفانه
من متولد ۸۴ هنو مجردم الانم کتابام جلومن رفیقم هم الان ۹ ماهگیشو تموم کرد احتمالا زایمان کرد یه رف ...
واقعا فکر میکنی دوستات به نیازهاشون فکر کردن ؟؟من که میگم خواستگار خوب اومده خانواده دادن رفته گفتن دیگه همچین کسی نمیاد در خونمون رو بزنه . بری از دلشون بپرسی چقدر پشیمونن حالا شاید الان نفهمن ولی قطعا ده سال بعد که جوونیشون رفت میفهمن
دیگه شما هم شورش درآوردین مگه مادر بودن تو این سن چشه خود دکترا هم قبول دارن بعد بیست سالو
جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی سوال میکند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه میکنم)
میدونی بخدا این چیزا فقط بستگی به خود فرد داره ...دوتا زندایی های من خیلی کوچیک بودن ..ک البته رسم خ ...
وای اینجوری نگو توروخدا ..ببین طفلک چقدر دنیاش کوچیکه که میگه بازم برگردم عقب همین کارو میکنم .. به جای اینکه درس بخونن برن سرکار برن توی جامعه چندتا ادم مختلف ببینن هدف داشته باشن واسه خودشون نشستن خونه دارن بچه بزرگ میکنن .. واقعا تصورشم وحشتناکه
لااقل یه جوری باشید که اگه تصمیم گرفتیم مثل خودتون باشیم بتونید تحمل کنید :)