2777
2789
عنوان

حق بامنه یا اون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 42 پست

حتما خودش میمونده الان حرصش گرفته تو نمیمونی..کار خیلییی خوبی میکنی عزیزم..ی سری حدوحدودا باید رعایت شه...بگو مامان بابای من خیلییی براشون مهمه شب خونه باشم وگرنه نگرانم میشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نفهمیدم اصن هنگ کردم یهو اینوگفت بهم بعدمثال فامیلای خودشم زد که میمونم ولی توچرانمیمونی خیلی تن ...

ااحتمالا خودش میمونده 

میخواد حرف نشنوه 

چه ربطی به زرنگی تنبلی دارع 

منم خوشم نمیاد 

فقط بهش گفتم فک کردم شاید درست نباشه شب بمونم

نه این طوری نگو.خانواده ی خودتو بکش بالا.از الان دلیلی نداره درمورد کارهای شما نظر بده..به خودش اجازه میده بهت بگه چیکار بکن چیکار نکن.

نمیشه گف درسته  ن میشه گف غلط بسه ب فرهنگ شرایط هرکس داره و این اصلا ب جاریت ربط نداره دمش بچین

چی بگم مامانم اینا خوششون نمیاد شب بمونم همسرمم مشکلی نداره اصلا اون یهواومدگفت بااینکه باهم دیگه صمیمیم نیستیم

چی بگم مامانم اینا خوششون نمیاد شب بمونم همسرمم مشکلی نداره اصلا اون یهواومدگفت بااینکه باهم دیگه صم ...

لبخند میزدی رد میشدی از این لبخندا ک حس کنه زیادی خاله زنک یا ی بار بهش بگو او ب چ چیزایی فکر میکنیا چ قدر تایمت ازاد بزار حس بیکار بودن خاله زنک بودن بکنه😂

لبخند میزدی رد میشدی از این لبخندا ک حس کنه زیادی خاله زنک یا ی بار بهش بگو او ب چ چیزایی فکر ...

ازم بزرگ تره چندسال حرمتشونگهداشتم وگرنه خیلی دلم میخواس یچیزی بگم

داره گولت میزنه !

بهش بگو : باشه روش فکر میکنم...

از سر خودت بازش کن 

ولی همین فرمون خودتو برو

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کونش سوخته‌بگو اتفاقا از زرنگیمه

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
ایندفعه اگه حرفی زدن همینو میگم راست میگی

اره عزیزم.میخواد خودشو سر نشون بده..جمع و جورش کن..یک سره از خانوادت و حمایت خانوادت و نگرانی های اونا بگو..قشنگ بگو ما اصلا خوب نمیدونیم دختر تو عقد خونه ی مادرشوهر بمونه.بعد بخند بگو من فکر میکنم این جور ادما خودشونو تحمیل میکنن.خیلی بده خودشونو کوچیک کنن...قشنگگگگگ حالشو بگیر.دیگه حرف نزنه