2777
2789
عنوان

مشکل دختر چهار سال ونیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 58 پست
لطفااگه روشی براتقویت موهاش میدونید بگین

من به دخترم سانستول زینک هم میدم روزی ۵ سیسی .وقتی اینو میخوره موهاش خیلی خوب رشد میکنه ..هم ویتامین های بدنش تکمیل میشه هم رشد موهاش خوب میشه

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسرعزیزم حتما امتحان میکنم

ایشالا جواب میگیرین ...تو نت بخونین فوایدش این قطره رو ،عاالیه 

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)
[QUOTE=212326395]من به دخترم سانستول زینک هم میدم روزی ۵ سیسی .وقتی اینو میخوره موهاش خیلی خوب رشد م ...

کلا خواص ویتامین اینه که اشتهای بچه رو بیشتر میکنه و الا به تنهایی چاق کننده نیستن ویتامینها..رایتش رو اشتهای دخترمن که تاثیر انجنانی ای نداره چون به هر روز با هزارتا ترفند چند قاشق غذا میخوره و از اردیبهش تا الان فقط یک کیلو اضافه کرده

واقعا ...کاش دیر نشده باشه

نه هنوز ۱ونیم سال جا داره ...دیر نیست عزیزم

نه هنوز ۱ونیم سال جا داره ...دیر نیست عزیزم

پسر من شیش سال و سه ماهشه به نظرن خوبه بدمش ۱۱۷ هست قدش برومش دکار میگه خوبه قدش 

دکتره زورش میاد شربت بنویسه ولی بچم مسبت به همسناش درشت نیست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
پسر من شیش سال و سه ماهشه به نظرن خوبه بدمش ۱۱۷ هست قدش برومش دکار میگه خوبه قدش  دکتره زورش م ...

راستش این قطره تا ۶ سال هستش ولی حتما تحقیق کن تو نت،احتمالا قطره یا شربت ویتامین د۳ با دوز بالاتر برای بچه های ۶ به بعد هست..شاید چون دختر من ۲ سالش بود این دوز براش متاسب بوده تا ۶ سال..حتما تحقیق کن عزیز

راستش این قطره تا ۶ سال هستش ولی حتما تحقیق کن تو نت،احتمالا قطره یا شربت ویتامین د۳ با دوز بالاتر ب ...

ممنونم گلم

بدون تجویز پزشک میشه گرفت؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

آرژیتال بده بهش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ممنونم گلم بدون تجویز پزشک میشه گرفت؟

اره عزیزم.ما سری اول فقط پزشک تجویز کرد و گفت نیازی به تجویز نیست دیگه تموم شد خودتون بخرید