2777
2789

داستان زندگیمو ی بار کلا بهتون میگم . مامانی دارم اینقدر باهام لج میکنه اینقدر بدش از من میاد که نگو حالا از دست کاراش عصبی شدم 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ 

حرف رو حرفام میزاره . ی دخترم کاری کرده که بابام تماما زندگیشو کرده به اسمه مامانم . سره اینکه مامانم باهام لجه بعد میان سر سفره م میشینن میگن تو هیچ حقی از زندگیمون نداری به غیر از نصفه خونه . منم گفتم اونو نمیخوام .از ۱۵ سالگی دادنم شوهر الان ۲۰ سالمه هنوز همسنا من نامزد هم ندارن گفتم بهش منو زود دادی شوهر گفت بهتر که زود دادمت اگه ناراحتی طلاق بگیر منم گفتم خوبه خداروشکر شوهرم خوبه میخواستید منو بدید به یکی دیگه که بدی بود بعد گفت اون خوب بود و فلان و اینا منم گفتم مگه عموم زنگ نزد گفت بهت بیایم خواستگاری تو هم اجازه دادی . بعد هزار حرف گزاشت رواین جمله آخرم زنگ زد به بابام گفت . فقط واسه چی واسه اینکه بابام قش قرق بندازه راه واسه شوهرم و اینا 

حرف رو حرفام میزاره . ی دخترم کاری کرده که بابام تماما زندگیشو کرده به اسمه مامانم . سره اینکه مامان ...

من ی بچه ام نه خواهری نه برادری مامانم تمام عقدهایی که پسر نداشته منو داشته سرم دراورده

من ی بچه ام نه خواهری نه برادری مامانم تمام عقدهایی که پسر نداشته منو داشته سرم دراورده

اینقدر میبینم که مردم چهار تا بچه دارن همه رو کارمند کردن و کار به دست و شوهرشون ندادن . ولی تا اسم دانشگاه رو میوردم تو خونه مامان طمع کارم میگفت پولمون کجا و ... به جای اینکه کاری کنن دکتر شم واینا زدن پروبالنو شکوندن. به حدی درسام خوب بود تو ندرسه که  نمونه دولتی و تیزهوشان قبول شدم نزاشتن برم به حدی خوب میخوندم که جهشی خوندم . بعدش این مادر لجبازم اینقدر نشست زیره پا بابام که کاری کرد دانشگاه نرم و زود دادم شوهر . 

حرف رو حرفام میزاره . ی دخترم کاری کرده که بابام تماما زندگیشو کرده به اسمه مامانم . سره اینکه مامان ...

الهی...ناراحت شدم، ولی تو براخودت زندگی داری دیگ خداروشکر راضی هم ک هستی ب خیالشون و ب زندگیت برس

الهی...ناراحت شدم، ولی تو براخودت زندگی داری دیگ خداروشکر راضی هم ک هستی ب خیالشون و ب زندگیت برس

الان منو مامانم تنها بودیم بحث افتاد همش دارم حرص میخورم سر درد گرفتم . 

به خدا پارسال نشستم درس خوندم با حالت متاهلی اونم از صدقه سری شوهرماینقدر زنگ زدن درس نخون درس نخون فلان شدی بهمان شدی اصلا تمام روح و روانمو زدن بهم . امسال که خوندم اصلا بهشون نگفتم که دارم درس میخونم خوندم و ۸۰۰۰ انسانی اوردم البته دیپلمم تجربیه خودم برا فرهنگیان انسانی خوندم اوردم ولی دعوت به مصاحبه نشدم . وقتی اینو فهمیدم مامانم خوشحال بود . الان اینقدر بدش میاد که دارم دانشگاه ملی میخونم همش بحث میکنه درس واسه چیته واسه کیته و فلان اصلا انگاری ی چیزه بدی تو زندگیه این مامانم هستم 

به خدا پارسال نشستم درس خوندم با حالت متاهلی اونم از صدقه سری شوهرماینقدر زنگ زدن درس نخون درس نخون ...

ای بابا مامانت چرابهات مشکل داره مگ تو چیکارکردی،روک و راس ازش پرسیدی ک چرا باهات مشکل داره؟ 

ای بابا مامانت چرابهات مشکل داره مگ تو چیکارکردی،روک و راس ازش پرسیدی ک چرا باهات مشکل داره؟ 

بهش میگم میگه من چیکارت دارم و هزارتا بهونه ی جورواجور و الکی میره که آره تو بدی هستی ( یعنی من) و ... ی آدم بی ملاحظه هستش

☹️☹️☹️☹️

خودم میدونم دردش چیه . شوهرمو به فرد نزدیک خودشون حساب نمیکنن هم مامانم هم بابام . بعدش چون من دختری بود مامانم اینطوره دق و دلی و عقدش رو منه