2777
2789
عنوان

خانومای دهه شصتی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 48 پست
منم 68  🤩 یه دوست پایه و درست کار پیدا کن برو خوش باش، شغل خونگی داری دیگه بهتر، سرگرم کن خود ...

نمیزاره برم ،بچه هارو هم نگه نمیداره ،یه خرید ساده حاضر نیست با من بره که دلم وا شه. 

از دست اون به این حال و روز افتادم 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزاره برم ،بچه هارو هم نگه نمیداره ،یه خرید ساده حاضر نیست با من بره که دلم وا شه.  از دس ...

خودت با دوستات برو، پول بده خودش نیاد مهم نیست، الان 32 سالمونه باید خوش باشیم شاد زندگی کنیم تا کی دغدغه و رنج، خودت فقط میتونی به خودت کمک کنی، آهنگ بذار برقص الکی تکون بده خودتو ببین چقد حالت دگرگون میشه.  

خدا یا شکرت 🌹
یکم تعریف کن شوهرت چطوریه مثلا بداخلاق، بد دهن، خسیس یا چی؟ 

بی مسیولیته.  سیگاری.  دروغگو 

پنهون کار 

خونه براش فقط خوابگاه 

منو بچه هامم فقط اسیرشیم 

تو خونه باشم 

هیچ جا نرم خودشم مارو جایی نمی‌بره. 

مهمونیا عروسیا همیشه بدون حضور ما برگزار میشه😔

خودت با دوستات برو، پول بده خودش نیاد مهم نیست، الان 32 سالمونه باید خوش باشیم شاد زندگی کنیم تا کی ...

خوب نمیزاره برم همین امروز دوباره سر همین قضیه باهم دعوا کردیم از ظهر دارم گریه میکنم 

می‌خوام برم پیش خونوادم نمیزاره 

تهدیدش هم که میکنم میگه برو گمشو بیرون هر گهی میخوای بخور ولی نمیزاره برم😐😏😑

بی مسیولیته.  سیگاری.  دروغگو  پنهون کار  خونه براش فقط خوابگاه  منو بچه ...

خب اگه بگی میخوای بری بچه هارو چرخ بدی چی میگه؟ اگه خبر ندی و برات مهم نباشه نظرش جی? 

خدا یا شکرت 🌹
خب اگه بگی میخوای بری بچه هارو چرخ بدی چی میگه؟ اگه خبر ندی و برات مهم نباشه نظرش جی? 

تهدبد می‌کنه و دیگه شاید راهم نده تو خونه 

سابقشو داره 

اسی من نماز میخونم، حالم بهتر شده. زیادم به پر و پای شوهرت نپیچ، خودت با بچه هات خوش باش. راستی کار ...

با خدا هم قهر کردم وگرنه من آدمی بودم نمازمو اول وقت می‌خوندم