2777
2789
عنوان

خانومای دهه شصتی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 48 پست
با بچه هات پاشو برو پارک  سرتو با اونا و زندگیت گرم کن  تو این فصل افسردگی زیاد میشع

توان اون کارم ندارم😔میدونی فقط دلم میخواد بخوابم و بیدار نشم

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من کم آوردم اونقدر بغض کردم و گریه کردم که هم قلبم درد گرفته هم چشمام داره کم سو میشه

می‌دونم من این چیزا رو دیدم ولی سعی کنید دوست پیدا کنی یکم فکرت دور بشه 

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
می‌دونم من این چیزا رو دیدم ولی سعی کنید دوست پیدا کنی یکم فکرت دور بشه 

دو تا دوست صمیمی دارم ولی خوب اونا هم گرفتاریهای خودشونو دارن نمیتونیم با هم باشیم مگر فقط با تلفن هر از گاهی ،

کمکش کنع بزار از زندگیش لذت ببره  نمیدونم چرا ماها بلد نیستیم شاد زندگی کنیم

مامانم میگه  ده شصتیا اکثرا افسرده هستن

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
یه مدت گرمی بخور ورزش کن باید خودت به خودت کمک کنی ولله حالیت از اینکه هس بدتر میشع 

شوعرم اینه دقم هست 

با هاش سازش ندارم 

همیشه خونم میدون جنگه 

اونقدر از همه چی خستم که مرگمو میخوام

۶۸

منم 68 

🤩 یه دوست پایه و درست کار پیدا کن برو خوش باش، شغل خونگی داری دیگه بهتر، سرگرم کن خودتو ، حدس می‌زنم بذا خودت وقت نمیذاری کمی افسرده شده، گاهی بچه ها رو بسپار به شوهرت، خودت برو پیاده روی، گردش، خرد 

کجایی؟ 

خدا یا شکرت 🌹
دو تا دوست صمیمی دارم ولی خوب اونا هم گرفتاریهای خودشونو دارن نمیتونیم با هم باشیم مگر فقط با تلفن ه ...

به هر حال سعی کن هرجور شده فکرت رو دور کنی به آینده بچه هات فکر کن خوشبختیشون ببینی 

شوعرم اینه دقم هست  با هاش سازش ندارم  همیشه خونم میدون جنگه  اونقدر از همه چی خست ...

ماها که نمیدونم زندگیت چطوره 

سعی کن قلقه شوهرتو پیدا کنی بخدا زندگی خیلی قشنگه ما زشت و بد میبینیم