2777
2789

دعای زبان بند 🌒کد۶۶۷۹۳۷۴۴۴از چپ به راست دونه دونه میخونی ،قبلش هم دعای عهد و آیت الکرسی میخونی(روی دست نوشته،اسم طرف و میاری و دونه دونه میخونی

کد آشتی🌈 ۶۶۲۵۱۱۴۴۴ روزی سه بار به نیت قهر ،از چپ به راست دونه دونه میخونی،قبلش آیت الکرسی و دعای عهد میخونی،بعذ از نماز صبح ۶۰بار قاف میخونی،قبل غروب سوره جن+۷بار سوره تکسور،سوره طه +۲۵بار سوره طلاق

ازدواج 🌈کد۶۶۱۱۴۰۶۴۴۴. همراه سوره احزاب بخونید،از چپ دانه دانه بخونید ،قبلش دعای عهد و آیت الکرسی میخونی،بعد نماز صبح ۷۰مرتبه یا فتاح دست را روی قلب میزاری و میخونی،چهار قل+جن به مدت چهل روز صبح ظهر و عصر و شب مبخونی،

ادامه ازدواج داخل کامنت. ها تایپ میکنم

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿

كد داره؟؟🤔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج:چهل هفته به نیت امام جواد هدیه به موسی بن جعفر دعای توسل 

سوره احزاب را نوشته و داخل کوزه گذاشته و داخل کمد لباس دختر،(آداب خیلی خاص داره بزنید گوگل زیاده نمیتونم بزارم)

ظهر جمعه،قبل نماز ظهر نماز جعفر طیار با اعمال بعد نماز و به سجده برو و گریه کن و از خدا بخواه،

نماز حضرت رسول+چله کلیمیه،

۱۰۰بار بدون وقفه دعای مقاتل ابن سلیمان،

نماز شب،

زیارت عاشورا و حدیث کسا،

صبح ها دعای معراج

نماز حق شناس (آداب خاص داره بزنید تو نت)

۱دونه یس هدیه به نجمه خاتون مادر حضرت رضا و قسم دانش،

سوره غافر،

نماز جعفر طیار و دعای چهل کلید و (دعای یستشیر ۴۰روز با معنی میخونی)

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
کد اشتی رو توصیج میدی من متوجه نمیشم عزیزم

عدد را میخونی دونه دونه،

از چپ به راست 

قبلش دعای عهد و آیت الکرسی میخونی

عزیزم این کدهارو بنویسیم یا همینجا هم میشه یکیم اینکه منظورتون از دست نوشته چیه

روی دست بنویس،

بنویس گم نکنی

اهان ممنون یکیم اینکه اون سوره ای که تو نماز صبح میخونیم باید همون نماز صبح باشه یا میشه تو قضای نما ...

بهتر همون صبح باشه