2821
2789
پنج روز پیش 498 بود امروز 820 باید تا الان هزار رو رد می‌کرد 😭

ده روز از موعد دوستم گذشته بود،اندازه بتاش همین قدر بود

ب نظرم مال تو پسره بسلامتی انشالله

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ده روز از موعد دوستم گذشته بود،اندازه بتاش همین قدر بود ب نظرم مال تو پسره بسلامتی انشالله

من نمیدونم چندروز گذشته چون نامنظم بودم ولی پنج روز پیش بتا 498 بود امروز 820 یعنی هنوز دوبرابر نشده براهمین میترسم

آره باید تکرار کنی نترس توکل به خدا همین که سیر صعودی داشته خوبه

امیدوارم چیزی نباشه خیلی استرس دارم چون همون اول که بی‌بی چک مثبت شد منو شوهرم اشتباه کردیم به همه گفتیم خیلی زود بود نباید به کسی می‌گفتیم

من نمیدونم چندروز گذشته چون نامنظم بودم ولی پنج روز پیش بتا 498 بود امروز 820 یعنی هنوز دوبرابر نشده ...

عزیزم اون برا بتاهای خیلی پایین هس ک میگن باید دو برابر بشه،مثلا برا شصت اینا مثلا ن اینقد

عزیزم اون برا بتاهای خیلی پایین هس ک میگن باید دو برابر بشه،مثلا برا شصت اینا مثلا ن اینقد

نمیدونم از خودم بار اول است دادم 129 بود بعد سه روز 498 بالا رفته بود خوب بود ولی این سری سوم خون دادم تعجب کردم بالا نرفته خیلی زیاد

نمیدونم از خودم بار اول است دادم 129 بود بعد سه روز 498 بالا رفته بود خوب بود ولی این سری سوم خون دا ...

اونموقع باید میترسیدی ک بتات همون عدد خدایی نکرده میموند،نگران نباش،مال من دویست بود،بتام بالا نرفت اصلا بچم سقط شد،خداروشکر مال تو بالا رفته بتات

هشتصد خودش بالاس عزیزم جای نگرانی نیس

بعد اینکه دو باره باردار شدم توی فک کنم یه هفته هزار شد ک مال من دختر شد،ولی میدونم ک مال تو پسره

اونموقع باید میترسیدی ک بتات همون عدد خدایی نکرده میموند،نگران نباش،مال من دویست بود،بتام بالا نرفت ...

عزیزم خدا حفظش کنه نمیدونم منم چون شنیده بودم هر 48 ساعت باید دوبرابر بشه ترسیدم انشالله که چيزي نباشه

عزیزم خدا حفظش کنه نمیدونم منم چون شنیده بودم هر 48 ساعت باید دوبرابر بشه ترسیدم انشالله که چيزي نبا ...

مرسی عزیزم

انشالله ک چیزی نیس،اصلاااا جای نگرانی نیس،خودت هم کم ازمایش بتا بده بابا

یبار هف هش هفتگی میری انشالله سونو،صدای قلبشو ک میشنوی خیالت راحت میشه

مرسی عزیزم انشالله ک چیزی نیس،اصلاااا جای نگرانی نیس،خودت هم کم ازمایش بتا بده بابا یبار هف هش هفت ...

آخه خودمم گفتم دیگه نرم دکترم گفت برا اینکه بیای اینجا باید مطمن شده باشی بتا رفته بالا هزار برا همین رفتم خودمم دیگه خون تو بدنم نمونده اینقدر خون دادم

آخه خودمم گفتم دیگه نرم دکترم گفت برا اینکه بیای اینجا باید مطمن شده باشی بتا رفته بالا هزار برا همی ...

غلط میکنه بابا،مگه حتما باید بتا بره بالای هزار،چ حرفا