2821
2789
بتات رو دوباره تکرار کن فقط همون آزمایشگاهی برو که قبلی ها رو رفتی 

همش یه آزمایشگاه میرم ولی این سری زیاد بالا نرفته بود به نظرتون ممکنه با بتا 820خارج از رحمی باشه؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش همینکه بالاتر رفته خیلی خوبه😍

به خودت استرس نده توکل برخدا💚

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

منم به خاطر بتا کلی استرس کشیدم چقد گریه کردم داشتم دیونه میشدم بتای منم دوبرابر نشده بود 

ولی هفته ۶ که سونو شدم دکتر گفت دیگه بتا لازم نیست 

الان که فکر میکنم میگم واقعا چقد این آزمایشا و سونو به ادم استرس میدن 

الان بچم بغلمه دارم آروغ میگیرم 😅 

عزیزم استرس نداشته باش انشالله ک سال بعد این موقع نی نی گلت بغلته 

ولی میگن بتای پسر دیر بالا میره حالا نمیدونم علمی هست یا حدسو گمانه

❤🩵🧡
عزیزم چی شد؟ذفتی آزمایش بدی؟ چون ما مشابه هم هستفم خواستم بپرسم، الان روز چندمی شما؟ چقدر شد بتات؟&n ...

بهم گفتن شاید پسره که بتا دیر میره بالا کنم هنوز نرفتم ایشالا شنبه میرم  شما لکه بینی یا درد که ندارید؟

بهم گفتن شاید پسره که بتا دیر میره بالا کنم هنوز نرفتم ایشالا شنبه میرم  شما لکه بینی یا درد که ...

نه عزیزم فعلا هیچی یه ریزه ترشح دارم ولی، من تجربه بدی بابت بتا دارم چشمم ترسیده خیلی نگرانم