2777
2789
شما جای من بودین با یه پسر ۳۲ ساله وکیل ازدواج میکردین که الان نه ماشین داره نه خونه؟

شاید پسره مشکل از خودشه که تو وکالت موفق نشده چون شغل وکالت بستگی شخصیت آدم داره یه شخصیت پرو و زبون دراز میخواد که بتونه از حق موکلش دفاع کنه اگه نتونه این کارو بکنه کسی بهش پرونده نمیده. 

به بهشت نمیروم اگر عمه هام آنجا باشن 😂🤞
شما جای من بودین با یه پسر ۳۲ ساله وکیل ازدواج میکردین که الان نه ماشین داره نه خونه؟

من خودم از وکیلا خوشم نمیاد.ازدواج نمیکنم با این قشر

الان خیلی کمن پسرا ک ماشین وخونه داشته باشن مگ اینکه طرف باباش پولداره پسرشو ساپورت کنه

این ب خودت برمیگرده میتونی تحمل کنی این شراطیو،باید چن سال اول سختی بکشی بالاخره تعداد کمی میان ب وکلای جوون ک سابقه کار ندارن اعتماد میکنن.شرایط اولیه سخته ولی ممکنه بعد 7/8سال وضع مالیش خوب بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید پسره مشکل از خودشه که تو وکالت موفق نشده چون شغل وکالت بستگی شخصیت آدم داره یه شخصیت پرو و زبون ...

دوساله شروع به کار کرده یعنی عقب مونده باید خیلی پیشرفت میکرد 

یا عنوز واسه پیشرفتش جا داره؟

شاید پسره مشکل از خودشه که تو وکالت موفق نشده چون شغل وکالت بستگی شخصیت آدم داره یه شخصیت پرو و زبون ...

حالا زبون باز بودن ب کنار

خیلیاشون رشوه گیرن

بدون رشوه طرف باید خیلی تلاش کنه پول دربیاره

دوساله شروع به کار کرده یعنی عقب مونده باید خیلی پیشرفت میکرد  یا عنوز واسه پیشرفتش جا داره؟

هنوز واسه پیشرفتش جاداره چون یه مدت زمان میبره تا بین مردم شناخته بشه 

ببخشید ، ولی من تصحیح کنم ، صفاتی که شمارگفتید ، نظیر : پر رو و زبان دراز ، اصلاً محترمانه نیست ، وکلا با اعتماد به نفس و دارای قدرت استدلال آوری و سخن وری هستن .

این صحبت با چیزی که شما عرض کردین،  خیلی متفاوته. 

ببخشید ، ولی من تصحیح کنم ، صفاتی که شمارگفتید ، نظیر : پر رو و زبان دراز ، اصلاً محترمانه نیست ، وک ...

بله درست میگید بی احترامی من رو ببخشید 

یعنی تو این دوسال اگه پیشرفت نکرده یعنی نتونسته از پسش بر بیاد یا جاداره واسه پیشرفت ؟

ن که نتونه 

تازه اولاشه راه میفته

گفتم ک درامدش بعد۷/۸سال زیاد میشه

اگ بتونه بره ی شرکت وکیل حقوقی بشه ک عالیه

دفترم میتونه بزنه، بستگی ب شهرتون داره باز درامدش با گذر زمان میره بالا