2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یه دختر قبلا با کسی نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 28 پست
خب توخاستگاری نبپرس تو دوران اشنایی بپرس بگو برامن مهمه طرفم قبلا با کسی بوده یا ن ببین چ ری اکشنی ن ...

خب چه ری اکشنی نشون داد یعنی اهل رل و اینا نبوده؟ 

هیچ کسی که نمیگه آره من رل داشتم

احتمال زیاد هر دختری باشه اول یکم جا میخوره یکم ناراحت میشه و میگه با کسی نبودم ... نهایتش بگه از گذشته چیزی نپرس . که این حرف ممکنه معنیش یه دوستی ساده باشه که ایرادی نداره.  میتونه معنیش این باشه که ...... 

هیجوره نمیتونی بفهمی 

و جالبه به هر کدوم از نزدیکام توضیح میدم می‌خندن بهم . میگن تویی که با کسی نبودی اسکلی . یا یه دختر یه اسکل مث خودت پیدا کن یا همچین توقعی ازش نداشته باش!

جالب اینه یه رفیق دارم آمریکاست میگفت برخلاف تصور ایرانیا، اینجا سی چهل درصد دخترای دانشجو تا ازدواج رسمیشون باکرگیشون رو حفظ میکنن و سرشون تو درسه ! که درصد کمی نیس تازه واسه آمریکا.

ایرانیا تشنه بودن خودشون رو قبول ندارن به چارچوب داشتن تو زندگی میگن حماقت و عقب ماندگی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم خوب و بد همه جا هست ولی دخترای خوب چوب این بی اعتمادی را بیشتر میخورن شاید کسی توبه کرده باشه

این گذشته آدم هست که الان آدم رو شکل میده.

اون بگه گذشته من برات مهم نباشه

خب منم میگم از من شغل و خونه و ماشین نخواه ! چکار گذشته من داری اصن من تنبل بودم کار نکردم ! بیا زنم شو از این به بعدش رو با هم می‌سازیم!! نمیشه گذشته مهمه و هر ثانیه از گذشته یه تاثیر ریز توی زندگی و افکار و رفتار الان ما داره قطعا .

خیلی ممنون . طرز نگاه که گفتین جالب بود.  البته هر کسی خوب بلده فیلم بازی کنه دختر پسرم نداره . ...

بنظرم شما بدبین و شکاکین...و این دختره هس که باید تردید داشته باشه درمورد شما ... 

یکمم زیادی به خودتون مطمئن هستین چرا یه دختر واسه جلب نظر شما فیلم بازی کنه؟ مگه قحطی پسره 

شما اول برو ببین میتونی نظر اون دختر رو جلب کنی ...بعد بیا تاپیک بزن که دختره مناسبیه یا نه

ولی درمورد اصالت خونوادگی موافقم باهاتون 

بنظرم شما بدبین و شکاکین...و این دختره هس که باید تردید داشته باشه درمورد شما ...  یکمم زیادی ...

من بدبین و شکاک نیستم . و نمیگم آدم گنده ای هستم و بخاطر فیلم بازی میکنه.  هفتاد درصد آدما شخصیت نمایشی دارن . جدا از اینکه همه آدما طبق گفته یونگ یه نقاب بر چهره دارن . اصن یه نظریه اس تحت عنوان انسان نقاب بر چهره. به هر حال ممکنه به هر دلیلی تو اون لحظه تصمیم بگیره اینجوری رفتار کنه . من میگم صرفا بر اساس چیزی که میبینی نمیشه قضاوت کرد. 

اینکه گفتین اون دختر باید تردید کنه . خب تردید حق هر آدمیه و میتونه  هر معیاری داشته باشه ! این قضیه گذشته هم یه جور معیاره و واسم مهمه! که میگم دلیل واسش خیلی زیاد دارم که چرا گذشته اش برام مهمه ولی خب مجال گفتنش نیست

تصور اینکه من با هیجان و کنج کاوی برم سمت جنس مخالفم که همسرم باشه ولی واسه اون این حس تازگی و کمی ش ...

این تصور شما کلا اشتباهه.

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

من یه دختر عمه دارم تو عمرش اجازه نداده بود یه پسر از یک متریش هم رد بشه شوهرشم آفتاب مهتاب ندیده بود بعد از ازدواج یه بلایی سر شوهر و خانواده و بچه اش آورده که همه یکصدا میگیم توروخدا طلاقش بده...به شدت فحاش و بددهنه...آبروی شوهرش رو همه جا میبره....زندگی مشترک پیچیده تر از این حرفاست که معیارت رو گذاشتی فقط رو گذشته اش بخدا یه کسایی رو میشناسم که قبل از ازدواج با کسی نبودن اما متاسفانه بعدش خیانت کردن...معیارت رو قرار بده رو اخلاق و خانواده والسلام

من یه دختر عمه دارم تو عمرش اجازه نداده بود یه پسر از یک متریش هم رد بشه شوهرشم آفتاب مهتاب ندیده بو ...

به قول یکی از دوستام که میگفت ازدواج رو هر کاریش ‌که بکنی هرچقدر هم شناخت پیدا کنی باز یه هندونه در بسته اس ... مرسی از نظرتون... خودمم کم کم دارم به این نتیجه میرسم ازدواج تو این دوره زمونه کار اشتباهیه چون احتمال اینکه طرف باب میلت نباشه خیلی زیاده . آدما خیلی متفاوت شدن و هرچی جلو تر میریم بیشتر میشه ... قدیما اینجوری نبود!

به قول یکی از دوستام که میگفت ازدواج رو هر کاریش ‌که بکنی هرچقدر هم شناخت پیدا کنی باز یه هندونه در ...

دقیقا همینطوره مشکلات زناشویی به حدیه که شما تو اون شرایط اصلا یاد گذشته ی طرف نمیفتین....مهم فقط اخلاقه اخلاقه و اخلاق طرف اگه اخلاق داشته باشه فحاشی نمیکنه اگه اخلاق داشته باشه خیانت نمیکنه اگه اخلاق داشته باشه حرمت حفظ میکنه اخلاق داشته باشه احترام میذاره اخلاق داشته باشه به عقاید بقیه احترام میذاره اخلاق داشته باشه دروغ نمیگه اخلاق داشته باشه بچه اش رو خوب تربیت میکنه و هزاران چیز مثبت دیگه....کلا اخلاق باعث میشه که آدم رفتارش چارچوب داشته باشه پیامبر ما ۱۴۰۰ سال پیش مهمترین هدفش برپایی اخلاق تو جامعه بود شما تعالیم دینی رو هم ببینید بیشتر بر پایه اخلاقه....مثل راستگو بودن ،خیانت نکردن، دزدی نکردن ظلم نکردن، احترام به بزرگتر، احترام به همسر و غیبت نکردن و .....امیدوارم شما هم کسی رو پیدا کنین که با اخلاق باشه

چرا میگین اشتباهه؟ به هر حال هر چیزی دفعه اولش شیرینی یا هیجان خاص خودشو داره . و فکر اینکه این تفاو ...

ببخشی مگه هر دختری اگه با پسری قبل ازدواج دوستی یا گفتگو  داشت حتما روابط خاص داشته؟؟؟ 

بعد هم این فکر که دفعه اول هیجان خاصی داره کلا اشتباهه . 

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
ببخشی مگه هر دختری اگه با پسری قبل ازدواج دوستی یا گفتگو  داشت حتما روابط خاص داشته؟؟؟  ب ...

خب من که نگفتم دوستی ساده هم نداشته باشه . بالاخره آدم تو اجتماعه نیاز به ارتباط با بقیه داره حالا گاهی وقتا صمیمیت هم ایجاد میشه. من منظورم همون رابطه خاص بود که وجود نداشته باشه . سوالم هم همینه اصن . واسه همین سخته پرسیدنش . نمیشه به طرف بگی ببخشید شما رابطه جنسی که نداشتین؟ یا سوالایی از این قبیل