2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین خیلی مشکل مهمیه 😭😭😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 54 پست
شاید حساسیت داشته به اون دارو ، ببرینش بیمارستان یا یک دکتر متخصص،خدایی نکرده مشکل بدی واسش بوجود نی ...

دکتر متخصص دندان رفتیم. متخصص چی باید بریم؟ 

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘
دکتر دندانپزشک رفتیم اگه دکتر دیگه ای نیازه بگین تا بریم

فک نکنم عزیزم ان‌شاءلله حالش خوب خوب بشه

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دندونپزشکم عزیزم ، این چیزا طبیعیه اما واسه اطمینان پیش جراح فک و صورت تشریف ببرید

حتما عزیزم. تا چند روز طبیعیه؟ 

من دندونپزشکم عزیزم ، این چیزا طبیعیه اما واسه اطمینان پیش جراح فک و صورت تشریف ببرید

چشمش نمیبینه و بینی بیحس لب بالا بیحس کلا همون سمت صورت که دندان کشیده بیحسه اینا طبیعیه؟؟3 روزه آخه

دکتر متخصص دندان رفتیم. متخصص چی باید بریم؟ 

یا بیمارستان برین یا یک دکتر عمومی 

داداش خودم به آمپول ضد تهوع حساسیت داشت جوری بدنش یکدفعه قفل میکرد و بهش شوک وارد میشد که نمیتونستن کنترلش کنن و دستاشو به زور باز میکردن که مشت بود،بعد فهمیدن حساسیته و امپول شل کردن عضلات بهش زدن و گفتن دیگه هیچوقت از این دارو استفاده نکنه

یا بیمارستان برین یا یک دکتر عمومی  داداش خودم به آمپول ضد تهوع حساسیت داشت جوری بدنش یکدفعه ق ...

چشم حتما. آخی عزیزم خوبه دیگه میدونین و استفاده نمیکنه خداروشکر

وقتی دندونی رو میکشید کل اعصاب و عروق اون ناحیه درگیر میشه بخصوص اعصاب اون ناحیه

رفتیم متخصص دندان آمپول کترولاک بود فکر کنم زدیم برای درد زیادی که داشت دردش خوب شده ولی بی حسی اصلا همونطور بی حسه

وقتی دندونی رو میکشید کل اعصاب و عروق اون ناحیه درگیر میشه بخصوص اعصاب اون ناحیه

خب آخه طبیعی هستش که چشمش خیلی کم میبینه؟ 

خب آخه طبیعی هستش که چشمش خیلی کم میبینه؟ 

من تا حالا این موردی که میگین رو دیدم واسه همکارانم پیش اومده و برطرف شده

احتمالا چشمشون با داروی بی حسی واکنش حساسیت دادن

تشریف ببرید پیش جراح فک و صورت بنظرم

بذارید از دکترمون براتون میپرسم میگم خدمتتون

اینکه یک هفته از کرونا که داشته میگذشته بعد رفته دندونشو کشیده میتونه باشه؟؟