2777
2789
عنوان

دوستم داره اما کتکم میزنه

516 بازدید | 3 پست

خیلی دوسم داره اما نمیاد ببینتم چون اهل بیرون اومدن نیست! دوسم داره اما حوصله ی مامان بابام و نداره و اصلا باهاشون رفت و امد نمیکنه! دوسم داره اما بهم شک داره ! عاشقمه اما اصلا اهل هدیه خریدن نیست ! برام میمیره اما بددهنه و یه وقتایی دستشم هرز میره و یه کتکی هم میزنه! جونش به جون من بستس اما عادت داره تو جمع من و ضایع کنه! خیلی ادم خوبیه فقط اهل کار کردن نیست!

آشناست، نه؟ این ها ماییم که بعضی وقتها برای نگه داشتن یه ادم یا یه سری ادم تو زندگیمون ، چشمهامون و میبندیم و باورهامون و فراموش میکنیم و شعورمون و زیر پا میذاریم و شروع میکنیم به‌ دروغ گفتن اول به خودمون و بعد به اطرافیانمون!

اینها ماییم که هی تلاش میکنیم و زور میزنیم که تمام خصوصیاتی که «هیچ نشونی از دوس داشتن توش نیست» رو کوچیک جلوه بدیم یا اصلا نادیده بگیریم که خودمون رو قانع کنیم که : ببین من الکی نموندما، موندم چون میدونم دوسم داره .....!!!!!!

اینها ماییم که هی زور میزنیم و به خودمون دروغ میگیم چون میخوایم اون ادم رو هرجوری هست نگه داریم و از دست ندیم!

از دست ندیم چون بهش عادت کردیم! از دست ندیم چون فکر میکنیم عاشقیم! از دست ندیم چون میترسیم اگر از دستش بدیم تنها بمونیم ! چون انقدر خودمون رو برای داشتنش کوچیک کردیم که اون ادم برامون بزرگترین شده! چون راستش ازمون چیزی نمونده و فکر میکنیم اگر از دستش بدیم قطعا میمیریم.

اما بالاخره یه روزی یه سنگی میخوره تو ملاجمون و چشمهامون و رو واقعیت ها باز میکنیم و عزممون وجزم میکنیم و اون رابطه رو با همه ی سختی هاش تموم میکنیم و میریم! یا اصلا یه روزی اون ادم دیگه ما براش کم میشیم و وسط بهت و شک و ناراحتی مارو میذاره و میره ! اون روزها همون روزهاییه که فکر میکنیم دنیا داره تموم میشه و ما با این تن و روح زخمی دیگه هیچی برای از دست دادن نداریم....

اما راستش و از شانس خوبمون روزها میگذره و زمان واینمیسته و اجازه میده به خودمون بیایم و ببینیم که : چقدر بد کردیم با خودمون که یه عمر به خودمون دروغ گفتیم، که به زور یه ادم و تو معیارهامون‌جا دادیم، که به خودمون و شعورمون ظلم کردیم! که داشتیم معنی عشق و دوس داشتن و تغییر میدادیم! که «خودمون و دوس نداشتیم».

و اون روزها همون روزهاییه که ما با همه ی زخم ها و درد ها خودمون رو بغل میکنیم و بلند میشیم و دوباره از نو میسازیم!

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش هر کسی یاد بگیره چه مرد و زن فرقی نداره 

ای کاش

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰