2777
2789

سلام دوستان پسر من یک سال و هفت ماهشه سه چهار روز پیش استفراغ کرد چند بار باز اسهال هم شد بردم دکتر بهش پودر کیدی لاکت و او آر اس و یه شربت زینک با یه شربت اندستران برای تهوعش داد الان دو روزه هر چی بهش میدم نمیخوره به زور بهش آب سیب و اینا میدم هر چند دقیقه هم میاد دلشو نشون میده میگه اینجا انگار درد داره خیلی بی حاله همشم میخوابه داره دندونای عقبیش هم درمیاد گوشش رو هم نشون میده یکسره هم میگه آب آب فقط آب خالی میخوره به نظرتون چیکار کنم دوباره ببرم دکتر ؟ کسی تجربه ای داره ؟

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

اسهال از عفونته.بلدم بعضی بچه ها بخاطر دندون اسهال میشن.یه آزمایش بده چیزی نبود همون دندونه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسهال از عفونته.بلدم بعضی بچه ها بخاطر دندون اسهال میشن.یه آزمایش بده چیزی نبود همون دندونه

ممنون که جواب دادی از دیشب که دیگه اسهال نیست دکتر گفته بود دوغ و ماست بده که خب تو حالت عادی هم دوغ و ماست میخوره شکمش شل کار میکنه آزمایش چی ؟

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
آب سیب میتونی بدی؟

دیشب بهش دادم اسهالش بهتره چون از دیشب پوشکشو کثیف نکرده ولی خیلی بی حاله حوصله نداره 🙁

ممنون که جواب دادی از دیشب که دیگه اسهال نیست دکتر گفته بود دوغ و ماست بده که خب تو حالت عادی هم دوغ ...

خون و ادرار اینم بگم بعضی دکترا نمیفهمن میگن گلبول سفیدش زساده کم خونه فقط دکترای عفونی اطفال میفهمن که کم خونه یا عفونته.شیر چقدر میدی بهش

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
لعاب برنج یا سوپ مقوی اگه اسهالش بند نیومد ببر دکتر ولی یکسره مایعات بده لیمو شیرین و آب سیب و موز

اسهالش بهتره ولی هیچی نمیخوره دیشب براش سوپ درست کردم دو قاشق بیشتر نخورد ممنون که جواب دادی عزیزم 

دیشب بهش دادم اسهالش بهتره چون از دیشب پوشکشو کثیف نکرده ولی خیلی بی حاله حوصله نداره 🙁

اسهال ضعیفش کرده مرتب به بچت تا 5 سالگی آب سیب رو بده البته طبیعی بچه ها دستاشونو همه جا میمالن اینطوری دلش شسته میشه من که چایی هم میدادم با نبات

خون و ادرار اینم بگم بعضی دکترا نمیفهمن میگن گلبول سفیدش زساده کم خونه فقط دکترای عفونی اطفال میفهمن ...

شیر خودمو میخوره نسبت به قبل کمتر میخوره 

اسهال ضعیفش کرده مرتب به بچت تا 5 سالگی آب سیب رو بده البته طبیعی بچه ها دستاشونو همه جا میمالن اینط ...

آره دکتر هم گفت دستاشو به جایی زده کرده دهنش هفته پیش دستش یکسره تو دهنش بود بخاطر دندوناش 

پودر او آر اس طعم دار بگیر دو تا توت فرنگیش خوبه خوشمزس یا پرتقالشو.درجا درست میشه.دلشو با شال ببند اسهال نره.آب زیاد بده بببن چی دوستداره بده بخوره جون بگیره.

پودر او آر اس طعم دار بگیر دو تا توت فرنگیش خوبه خوشمزس یا پرتقالشو.درجا درست میشه.دلشو با شال ببند ...

توت فرنگی چه خوب اینی که دکتر داده فکر کنم پرتقاله ولی بدش میاد به زور میدم بخوره بیشتر نگران دل دردشم همش میگم نکنه چیزی خورده اونجا گیر کرده 

شیر خودمو میخوره نسبت به قبل کمتر میخوره 

خب بهتر.دستشو خودتم گفتی تو دهنش میکنه آلوده بوده وارد رودش شده اسهال بد نیست خوبم نیست میکروب دفع میکنه نترس.دستشو تند تند بشور سه ماه دیگه کلا راحت میشی پستونک بده بزار دهنش دستشو نکنه تو دهنش این بهتره