بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی از همون اولش تونستی کنار بیای! آخه پسرمن همش دلدرد. بی قراری میکنه دکترم بردم، میگن تا 4ماه این ...
راستش عزیزم من مامانم ک موقع زایمانم اومد اما اکثر کارهای پسرمو به خودم واگذار میکرد که اگر رفتن شهرستان از پس کارا بربیام مثلا ١٢ روزگی بچرو داد بغلم تو حموم تنها شستمش😂 یا موقع دلدرد میگفت اینطوری برعکس رو دستت بزار اروم بزن پشتش ....خلاصه از یک ماه و نیم تنها شدم دیگه ...کم کم همه چی درست میشه نگران نباش پسر منم تا ۴ ماه دلدرد داشت اما گریه نمیکرد خداروشکر فقط نمیخوابید همین اما من تغذیه خودمم درست کردم اوکی شد دیگه
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
پسر منم خیلی اذیتم کرد، الانم که دوسالو نیمه بازم گاهی اوقات نمیزاره به کارام برسم اونایی که میگن ب ...
پسر منم نمیشه یه ثانیه تنها گذاشت، حتی اگه خوابم باشه اگه از پیشش برم شروع میکنه گریه کردن. من اومدم خونه مامانم، تنهایی خیلی سختم بود الان وارد سه ماهگی شده اما جرات نمیکنم برم خونه خودم