2777
2789

سلام نی نی سایتی های گل 🤍❤️🥰

خانوم گلیا ، عزیزان کسی ختم مجربی برای 

فروش مثل ماشین یا خونه اطلاع داره ، بیزحمت ذکر کنه 

برای حاجت روایییش سوره حمد میخونم 🌹

و برای سلامتیش صلوات میفرستم 😍♥️❤️

واقعا نیاز خیلی خیلی به چنین دعایی داریم 

ان شاالله خدا خودش گره از مشکلات مون باز کنه 

و رفع مشکلمون رو به دست آدمهای ... واگذار نکنه 

الهی آمین 💓

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

تاپیک دعاهای مجرب @افراح_bent_العرب_   روبخون

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
تاپیک دعاهای مجرب  @افراح_bent_العرب_     روبخون

خیلی ممنونم عزیزم ♥️💚

ان شاالله حاجت روا بشی گلی

و سالم و سلامت باشی عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️❤️

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.