2777
2789

بستگی داره دیگه مصلن یکی سشوارو ریش تراش میزاره یکی نمیزاره یکی جنسای خوب و مارک میگیره یکی نمیگیره 

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کت شلوارو حلقه نقره کافیشه😁

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بستگی به رسمتون داره که معمولا چیا خرید میکنید میتونی قیمت تقریبیشو تو دیجی کالا پیدا کنی که کلا دستت بیاد چقدره 

بعد بازم بستگی داره که چیز خوب بخری یا متوسط  

نگران نباش ان شاء الله به بهترین نحو همه چیز برگزار بشه خوشبخت ترین باشی

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
همین چندشب پیش کت شلوار خریدم ۱۷۰۰ خیلی هم عالیه هم شیک هم جنس خوب شما کدوم شهرین؟

اصفهان 

۵ سال پیش یادمه کت شلوار داماد رو ۳و خورده ای گرفته بودن اجیم اینا

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
اصفهان  ۵ سال پیش یادمه کت شلوار داماد رو ۳و خورده ای گرفته بودن اجیم اینا

آهان اصفهان کلا خیلی گرونه همه چی اومدم شهرتون مسافرت یه جفت کتونی چندسال پیش خریدم ۳۰۰ مشهد همون بود ۱۰۰