پسر ۱۶ ساله دارم ولی همش باهاش مشکل دارم تو هر کاری که بهش ربطی نداره دخالت میکنه حتی مسائلی که من با شوهرم صحبت میکنم میاد و نظر بیجا و بی ربط میده اصلا نمیدونم باهاش چیکار کنم
نوشابای سابقدونمیه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم
با مشاور صحبت کردم ولی اونم میگه یه کم جلو شو بگیرید و تو هر مسئله دخالت ندیدش ولی بازم نمیشه من با پدرش صحبت میکنم دقیقا وسط حرفه و متاسفانه هیچ فایده ای نداره
با کمال پر رویی میاد ببینه ما چی میگیم حتی وقتی تلفنی با هر کی حالا باباش باشه مامان خودم باشه عموش باشه یا هرکی وسط حرفه کیه . چی میگین به هم . چیکار دارین
مشاور کمک میکنه،پدرش هم باید باهاش جدی باشه که پسرش ازش حساب ببره،کارهای مشورتی که مربوط به بزرگترها است ازش مخفی کنید،موقع نتیجه گیری نهایی بهش بگید،کلاس موسیقی و زبان و بدنسازی کمکش می کنه مشغول بشه