2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو گول میزنی؟

فقط رژیم وورزش

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
کم خوری هم خوبه دو کف دست نان در هر وعده ناهار دو کفگیر برنج میانوعده میوه جات شام هم سالاد میخورم&n ...

ببین یبار کالری شماری کن با برنامه هایی که هست مانکن و کرفس و اینچیزا 

دقیقا دستت میاد چقدر در طول روز زیاد میخوری

اگه از کالری مجازت (نسبت قد و وزن مهمه) کمتر استفاده کنی قطعا کم میکنی،یه چیز واضحه 

حالا ورزشم داشتا باشی بهتر

ببین یبار کالری شماری کن با برنامه هایی که هست مانکن و کرفس و اینچیزا  دقیقا دستت میاد چقدر در ...

کالری شماری ذهن رو درگیر دچار اعصاب خوردی نمکینه؟آیا همیشه باید از کالری شماری استفاده کنم؟

کالری شماری ذهن رو درگیر دچار اعصاب خوردی نمکینه؟آیا همیشه باید از کالری شماری استفاده کنم؟

اعصاب خوردی که نه ولی خب هرچیزی میخوری باید وارد کنی دیگه 😕 یخورده حوصله میخواد 

یدوره استفاده کن ببین نتیجه میگیری یا اوکیی باهاش یا نه 

بعد یه مدت کمخوری چون معده هم یکم جمع میشه کلا خوراک ادم کمتره میشه اگه ناپرهیزی نداشته باشی

اعصاب خوردی که نه ولی خب هرچیزی میخوری باید وارد کنی دیگه 😕 یخورده حوصله میخواد  یدوره استفاد ...

بله درسته چالش بامداد خمار رو هم میخوام شرکت کنم. شما چالش لاغری بامداد خمار رو شنیدید؟

کم خوری هم عالیه

اندازه خوری عالیه نه کم خوری

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!