2777
2789
عنوان

بازم من و مشکلات سر کارم 😂

166 بازدید | 13 پست

بچه ها منو جابجا کردن  به یه جایی شبیه جهنم بعد یه پست بالاتر بهم دادن تو اینجایی که هستم معروفه به کارکنای وحشی و منم دقیقا بازرس اون وحشیام از روز اول با مهربانی برخورد کردم گزارش هیچکیو ننوشتم نون کسیو اجر نکردم چون گزارش بدم کسر از حقوق میشه براشون و ممکنه اخراج هم بشن  سه  مرتبس به یکیشون گوشزد کردم فلان کارو انجام بده انجام نداد الانم با پرروی تمام توی گروه مینویسه من انجام نمیدم 😐همینجوری موندم دیگه مجبورا فردا باید گزارششو بدم خییلی بهم برخورد بگین دقیقا چیکار کنم حساب کار دستشون بیاد بفهمن با کی طرفن ۱_تو گروه بگم گزارشتو رد کردم همه ببینن

۲_بی سر و صدا گزارش رد کنم و خودمو درگیر نکنم به جهنم که فکر کنن من هیچکاری بهش نکردم 

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای حساب ببرن تو گروه بذار 

از وحشی بازیای بعدشون میترسم از اونان بیان گریه زاری ابرومو ببرن

یه اداره ای بازرسم

گزارش رو بدون تهدید قبلی و اطلاع قبلی رد کن بره.

واضح گفتی وظیفه هست و واضح گفته انجام نمیده.

از این به بعد هم یک سری اصول اصلی رو برای همشون تو جمع اعلام کن فقط محض یادآوری. اولش هم بگو میدونم همتون میدونید به هر حال خیلی وقته اینجا شاغلین فقط محض یادآوری چنتا نکته رو لازم دیدم بگم که بعدا دردسر نشه.

حیطه مسئولیت های هر کس هم به صورت تایپی و پرینت شده در دو نسخه تهیه کن یکی دست خودت و دومی دست فرد مورد نظر که بعدا نگه نمیدونستم!

ترجیحا هم وقتی مسئله مهم هست کتبی و طی نامه اداری ابلاغ کن تاثیرش از شفاهی بیشتره!

در ضمن باتوجه به اینکه بازرس هستی خیلی باهاشون قاطی نشو که بعدش تو رودرواسی قرار نگیری. دیوار رو حفظ کن!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
از وحشی بازیای بعدشون میترسم از اونان بیان گریه زاری ابرومو ببرن

تو گروه جای تهدید و تذکر نیست

تذکر و توبیخ رو کتبا به حضور خود اون فرد باید برسونی یا برسونن حالا هر کس که مسئولشه. فکر کنم شما فقط به عنوان بازرس باید بازخورد بدی به بالا دست. توبیخ دست شما نباشه.

از گروه فقط به عنوان جایی برای اطلاع رسانی استفاده کن درست مثل تخته اعلانات.

میتونی بدون مخاطب قرار دادن کسی مثلا عمومی بگی فلان تاریخ بازدید هست خواستم آمادگی داشته باشین. در همین حد. یا مواردی که به دفعات میبینی کم کاری شده یا انجام نشده بدون اسم بردن به صورت لیست و خلاصه تو گروه بذار محض اطلاع رسانی و بهبود کیفیت کار!!!

اسم ببری درست نیست و اینکه خصومت شخصی هم ایجاد میشه. 

هر جا هم گیر کردی بگو من مامورم و معذور وظیفمه اطلاع بدم. شما کارت رو درست انجام بده که دردسر نشه. از من انتظار پنهان کاری و زیر سبیلی رد کردن نداشته باشین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تو گروه جای تهدید و تذکر نیست تذکر و توبیخ رو کتبا به حضور خود اون فرد باید برسونی یا برسونن حالا ه ...

دستت درد نکنه عزیزم ممنون بابت راهنماییت ❤