2777
2789
عنوان

گوجه فرنگی آری یا نه ؟

514 بازدید | 6 پست
سلام دوستای گلم . دخملم 8 ماه و 18 روزشه . دکتری که از بدو تولد می بردمش گفت تا زیر یکسالگی نباید بهش گوجه فرنگی بدی . حالا دکترش چند ماهه خارج از کشوره من بردمش یه متخصص نوزادان و کودکان دیگه اون گفت توی سوپش بریز بده !!! حالا موندم چه کنم بالاخره گوجه فرنگی بدم یا نه ؟
دخمل ناز من 9 تیر 93 به دنیا اومد .خدا جونم خودت همیشه مواظب روشا جونی من باش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که برای دخترم بعد از یکسالگی دادم.حساسیت نشون داد.دور دهنش قرمز میشد.بچه دوستم هم این شکلی بود گوجه خام می خورد هرجا از دور ذهنش می مالید قرمز میشد.حالا عجله ای نیست که بزار بعد از یکسالگی.اگه می خوای تست کنی یه ذره بمال دور دهنش.توسوپش هم از یه ذره شروع کن.تا اگه حساسیت داشت بفهمی.