2777
2789
عنوان

خوردن آب هویج دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 94204 بازدید | 30 پست
خداراشکرقبلا شنیده بودم جیگرضررداره واززمانی که اقدام برای بارداری کردم جیگرنخوردم ولی اوایل بارداریم روزی یه زده تخم مرغ اب پز میخوردم اونم چون تویه کتاب خونده بودم برای هوش بچه خوبه واززمانی که فهمیدم ویتامین آ داره دیگه نخوردم
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A 3-ounce serving of beef liver can contain more than 12 times the recommended daily amount of vitamin A (more than three times the amount that's safe to consume in one day!). سه اونس (هر اونس، 28 گرم و خورده ایه) جگر گاو، 12 بار بیش از نیاز روزانه بدن و بیش از 3 برابر حد مجاز مصرف در یک روز)، ویتامین آ داره.
زهراجون وهمه ی خانومای عزیز که راهنماییم کردیدوباعث شدید ناراحتی ودلواپسیم ازبین بره ازتون ممنونم انشاالله همگی تون هرحاجتی داریدبراورده بشه درضمن پیشاپیش سال نورابهتون تبریک میگم انشاالله سال فوق العاده خوبی داشته باشید
سلام من ۲۰هفتم ب نظرتون آب هویچ بخورم یان🤔

نه گلم اب هویج وجگر دربارداری نباید مصرفکنید دخترعموی من به خاطر همین بچش سقط شد گلم

نه گلم اب هویج وجگر دربارداری نباید مصرفکنید دخترعموی من به خاطر همین بچش سقط شد گلم

سلام عروس جان من ماه دوم بارداریمه روزی ۱ لیوان اب هویج یا هفته ای ۲ لیوان مضر هست؟ راستی شنیدم بچه رو سفید و مو طلایی میکنه برای شما اینجور شد؟

تخم مرغ امگا 3 داره خوبه. در مورد ویتامین آی تخم مرغ هم که میبینی با میزان نیاز روزانه بدن خیلی فاصل ...

خانمب من روز سه انتقام هست. یکبار سوپ هویج خوردم و یکبار هم تو سالاد هویج بود. اشکالی داره

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
خانمب من روز سه انتقام هست. یکبار سوپ هویج خوردم و یکبار هم تو سالاد هویج بود. اشکالی داره

روز سه انتقام؟؟؟

هویچ ویتامین آ نداره. بتاکاروتن داره که اگه بدنتون کمبود ویتامین آ داشته باشه تبدیل میشه به ویتامین آ. پس از این جهت ایرادی نداره. 

روز سه انتقام؟؟؟ هویچ ویتامین آ نداره. بتاکاروتن داره که اگه بدنتون کمبود ویتامین آ داشته باشه تبدی ...

انتقال

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم