2777
2789
عنوان

خوردن آب هویج دربارداری

94068 بازدید | 30 پست
دیروزبرای اولین بارتوی بارداریم آب هویج خوردم وچون آب بدنم خیلی کم شده بودحدود4-5تالیوان کوچک هم خوردم دیشب متوجه شدم ویتامین آبرای جنین خطرناکه میخواستم بدونم ممکنه برای جنین اتفاقی بیفته؟
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
کلا در مورد مصرف هویج در بارداری اختلاف نظر هست. بعضی ها معتقدن ضرر داره و بعضی ها هم میگن ویتامین آ اون طوریه که مقدار مورد نیازش جذب بدن میشه و بقیه اش دفع میشه اما در کل هیچ اتفاقی نمیوفته با چند بار خوردن، نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاره جون اخه اب منطقه ی ما خیلی بدطعمهومن اصلا نمیتونم آب بخورم درضمن همه شاباهم نخوردم 2تاونصفی صبح خوردم 2تاونصفی هم شب که اونم اب سیب واب هویج باهم مخلوط بود
مامانی دیگه ازهرچی اب هویجه زده شدم هرچیزی راهم که میخوام بخورم باترس ولرز میخورم درکل خیلی برای هرچی میخوام بخورم مواظبم که خطرنداشته باشه ولی اب هویج رافکرنمیکردم بدباشه
تخم مرغ ویتامین آ زیادی نداره. ولی جگر چرا. جگر اصلا نخور. چون بیش از حد نیاز بدن ویتامین آ داره. در مورد هویچ در منابع انگلیسی اومده بتاکاروتن تنها در صورت نیاز بدن به ویتامین آ تبدیل میشه. کلا گیاها پیش ساز ویتامین آ رو دارند نه خود ویتامین آ. اگه بدنت کمبود ویتامین آ نداشته باشه، بتاکاروتن اصلا به ویتامین آ تبدیل نمیشه. اگه شک داشتی اینو تو گوگل سرچ کن: carrots pregnancy