2777
2789

دیروز تاحالا ی سردرد وحشتناک دارم

سرم داره میترررکه 

ابریزش بینی و گرفتگی بینی دارم و سردرد 

سرم خیلییی سنگینه

سرما خوردم چی بخورم ک حالم بهترشه؟

فردا هم باید برم سرکار🥺😪

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋

اخ اخ گفتی ها من جلو سرم از صبخ دردمیکنه هنوزم خوب نشده داره منفحرررررمیشه

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋

عزیزم تست دادی

من نزدیک ۳ ماهه کرونا گرفتم هنوز تازه سردردام بهتر شده

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اواین نشونه کرونا سر درد 

منم سر درد وحشتناک داشتم هیچ مسکنی جواب نمیداد یکم ک بخور بابونه میکردم همون لحظه اروم میشد دیگ بعد بازم شروع

با عقلی که خدا بهت داده ،کلام و عقل خدا رو زیر سوال نبر  
اخ اخ گفتی ها من جلو سرم از صبخ دردمیکنه هنوزم خوب نشده داره منفحرررررمیشه

منم پیشونیمه

از درد دیگ چشام گود افتاده 

فرداهم باید برم سرکار نمیدونم چیکار کنم مرخصی نمیدن بهم

عزیزم تست دادی من نزدیک ۳ ماهه کرونا گرفتم هنوز تازه سردردام بهتر شده

عزیزم تست دادم منفی بود 

خودمم قبلا کرونا گرفتم خوب شدم 

از دیروز اینجوری شدم

منم پیشونیمه از درد دیگ چشام گود افتاده  فرداهم باید برم سرکار نمیدونم چیکار کنم مرخصی نمیدن ...

من ی دونه از قرصا سه کاره ها خوردم بهترنشدهیج بدترم کرد

کارت چی هست

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋
عزیزم تست دادم منفی بود  خودمم قبلا کرونا گرفتم خوب شدم  از دیروز اینجوری شدم

الهی خوب بشی 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
من ی دونه از قرصا سه کاره ها خوردم بهترنشدهیج بدترم کرد کارت چی هست

سردردم ی دیقه شدیده یدیقه خفیف بیشتر سرم سنگینه

اصن گیری کردماا

منشی شرکت عزیزم