2777
2789
عنوان

عقب انداختم

247 بازدید | 35 پست

خانوما من ده روزه عقب انداختم بی بی چکام منفیه ولی پریود نمیشم یک هفته درد پریودی کشیدم ولی پریود نشدم توروخدا دعا کنید حامله نباشم دارم دق میکنم از استرس هرچی کاچی و زعفرون و رازیانه میخورم فایده نداره 😭😭😭😭

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه آزمایش بده خودتو راحت کن

جرعتشوندارم🙁

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
من امروز موعدمه فعلا منتظرم بی بی دیشب زدم منفیه بعدا زعفرون دم میکنم برات دعا میکنم تو هم برام دعا ...

چشم گلم ولی من هرچی میخورم فایده نداره انرین رابطمون با حلوگیزی مال ببست روز پیشه 😭

من امروز موعدمه فعلا منتظرم بی بی دیشب زدم منفیه بعدا زعفرون دم میکنم برات دعا میکنم تو هم برام دعا ...

قبلا سیکلام ۲۷ روزه بود الان شده ۳۲ چرا میدونید علتش رو ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

میشی بخاطر تغییر فصله نگران نباش

خداکنه..البته من ی شب دندون درد شدید بودم و چهارتا قرص سفکسیم خوردم ممکنه  از اون باشه؟

من اون سری اینطور شدم از دادم منفی بود ۱۰روز طول کشید رفتم امپول زدم بعد شدم

امپول چی

خداکنه..البته من ی شب دندون درد شدید بودم و چهارتا قرص سفکسیم خوردم ممکنه  از اون باشه؟

نه سفیسکم چرک خشکنه خیلی هم خوبه اگه عفونت هم داشته باشی از بین میره 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

شاید از استرس پریود نمیشی آروم باش

نمیدونم.. ولی خب نمیشه میترسم حامله باشم خدایی نکرده😭