خانوما من ده روزه عقب انداختم بی بی چکام منفیه ولی پریود نمیشم یک هفته درد پریودی کشیدم ولی پریود نشدم توروخدا دعا کنید حامله نباشم دارم دق میکنم از استرس هرچی کاچی و زعفرون و رازیانه میخورم فایده نداره 😭😭😭😭
منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیتکِهسَختتَرشد) دَستکِشهایِبوکسِتومُحکَمتربِبَند🦋✨💕 مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
من امروز موعدمه فعلا منتظرم بی بی دیشب زدم منفیه بعدا زعفرون دم میکنم برات دعا میکنم تو هم برام دعا ...
قبلا سیکلام ۲۷ روزه بود الان شده ۳۲ چرا میدونید علتش رو ؟
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
خداکنه..البته من ی شب دندون درد شدید بودم و چهارتا قرص سفکسیم خوردم ممکنه از اون باشه؟
نه سفیسکم چرک خشکنه خیلی هم خوبه اگه عفونت هم داشته باشی از بین میره
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن