2777
2789

سلام دوستان صبحتون بخیر.⚘⚘

خانمای گل بیاید بگید هر روز چه کارایی برا خودتون انجام میدید از نظافت خونه تا رسیدگی به خودتون.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط هر روز صب دوش می گیریم بعدم میرم سرکار تا ۷ شب

هفته ای دو بارم پاکسازی میکنم و ماسک میذارم، کار خونه ام فقط میرسم ظرف بشورم و یکم مرتب کنم بیشتر ازین تنبلیم میشه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

کار خونه زیاد نمیکنم الان فعلا یوگا و پیاده روی پای ثابت برنامه های هر روزمه

آفرین ورزش خیلی خوبه من خودم هر روز ۱ساعت ونیم ورزش میکنم مثل ایروبیک و حلقه و قدرتی....

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
آفرین ورزش خیلی خوبه من خودم هر روز ۱ساعت ونیم ورزش میکنم مثل ایروبیک و حلقه و قدرتی....

من قبل بارداری پیلاتس کار میکردم

ان شاالله بعد بارداری میرم سراغش دوباره😁

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
فقط هر روز صب دوش می گیریم بعدم میرم سرکار تا ۷ شب هفته ای دو بارم پاکسازی میکنم و ماسک میذارم، کار ...

دیگه سرکارم میری سخته بخوای کار های خونه روهم زیاد انجام بدی

من قبل بارداری پیلاتس کار میکردم ان شاالله بعد بارداری میرم سراغش دوباره😁

الان بارداری گلم؟

پا میشم میرم حموم بعد کارای خونه بعد لالا😂

باز خوبه کارارو انجام میدی😁😁

سلام،صبح شماهم بخیر 🍃🌸

درس 

مطالعه در زمینه های مختلف 

اخیراً بافت یک فرشینه 

مصرف ویتامینC/b12// آهن /D3/  wollwoman 

ماساژ با روغن قبل خواب (شب)  صورت  و مو 

بدنسازی (مدتی ترک کردم ان شاءالله که مستمر شه ) 

صابون زردچوبه

برنامه خوابم هم قبل ۱۲ خواب یا خود ۱۲

بیداریم خود ۷ یا قبل ۷ 

هفته ایی ۲_۳ بار ماسک میزنم

💎🔥

بله ۳۴ هفته م

به سلامتی عزیزم.ایشالا هم خودت هم نی نی همیشه سلامت باشید⚘⚘

سلام،صبح شماهم بخیر 🍃🌸 درس  مطالعه در زمینه های مختلف  اخیراً بافت یک فرشینه&nb ...

عالی عزیزم چی از این بهتر😍😍