2777
2789
عنوان

همش خواب پسرخالمو میبینم

147 بازدید | 10 پست

سلام عزیزای دل😍

صبحتون بخیر

من بچه دارم پسرخالمم ۱۰ ،۱۲سال ازم بزرگتره ایشونم ۳تا بچه داره ولی دائم خواب میبینم بقول دوستان روم کراش داره منم توخواب یه حسایی بهش پیدامیکنم مثلا قبلا دیده بودم نامزدش شدم کلی برام طلا خریده

بهش هم فکرنمیکنم بگین بهش فکرمیکنی بخاطرهمین خوابت میاد

بگین چیکارکنم کلافه شدم دیگه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودت خجالت بکش

وااا چراااااا؟؟ میگم خوابه نگفتم که تو واقعیت 😐😐😐😐

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
مهم نیست اهمیت نده ، خواب معمولا معنی خاصی نداره

درسته  ولی دیگه کلافم کرده کلا روز رو ذهنم درگیرش میشه

درسته  ولی دیگه کلافم کرده کلا روز رو ذهنم درگیرش میشه

درک میکنم برا منم پیش اومده تنها راه بی اهمیت کردن و بیخیالش شدنه

منم میخواستم درموردش تاپیک بزنم علت خاصی داره؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
درک میکنم برا منم پیش اومده تنها راه بی اهمیت کردن و بیخیالش شدنه

ممنون دوست عزیز

منم میخواستم درموردش تاپیک بزنم علت خاصی داره؟

نمیدونم والا