2777
2789

سلاممم من عید سبزوار عروسیمه

کدوم راایشگاه از همه بهتره؟

من این سه تارو توی پرس و جو ها پیدا کردم. نظر شما چیه ؟

1-حوریا

2-قصر عروس

3-زن روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من خودم قصر عروس بودم خوب بود 

حوریا هم الان خیلی رو بورس 

کاراش قشنگه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

سلام عزیزم من خودم قصر عروس بودم خوب بود  حوریا هم الان خیلی رو بورس  کاراش قشنگه

وایییییییی مرسییییییی. منم از هرکی میپرسم میگه حوریا. مثلا 5 نفر حوریا گفتن 2نفر قصر عروس

وایییییییی مرسییییییی. منم از هرکی میپرسم میگه حوریا. مثلا 5 نفر حوریا گفتن 2نفر قصر عروس

حوریا بهتره همون جا وقت بگیر

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

سلام اررره حوریا وقت گرفتممممم

به سلامتی 😍😍😍

کی عروسی دارید ان شاله 🥰

کدوم تالار