2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم اختلاف فرهنگیمون با ترکیه ای ها از زمین تا آسمونه😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تو ایران خدایی دیگه در این حدم راحت نیستن دوستای اجتماعی باهمدیگه، یه حد و مرزی رو رعایت میکنن حداقل

ولی اینجا در حدی با هم راحت بودن واقعا نمیشد از دور تشخیص داد که اینا باهم سوگیلی نیستن!

حالا اینارو ولش کن اسی داداش دوس پسر من رفته ترکیه مهاجرت کرده وساکن اونجاست 

مامانش اینام فکرکنم قراره برن موندگارشن 

دلم‌نمیخاد اینو بکشونن اونجا😐😐 من ادم ترکیه زندگی بکنی نیستم😐😐‌

بچه هااااا چ کنم؟؟؟😫😫😢😢

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

اسی تخصص ایرانو ترکیه قبول میکنه؟؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
ممدت بگیر بوده هااا  عشقتون پایدار خوشگل خانم😍😍رضا هم همینه 😂گویا مردا همشون همینن😄😄😄

فدات عشقم...همچنین شما  ..ایشاله ب پای هم فسیل شید

هر بار این درو محکم ببند برو