امروز با دو تا از دوستای ترکیه ایم رفتیم بیرون که این دوتا دوستام با هم هم اتاقی هستن تو خوابگاه، بعد یکی از دوستام که اسمشو میزارم مریم (که قاطی نکنین) گف زنگ زدم ممد هم بیاد( اسمشو گزاشتم ممد چون اسم پسره سخت بود😂🤦🏻♀️)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا اینارو ولش کن اسی داداش دوس پسر من رفته ترکیه مهاجرت کرده وساکن اونجاست
مامانش اینام فکرکنم قراره برن موندگارشن
دلمنمیخاد اینو بکشونن اونجا😐😐 من ادم ترکیه زندگی بکنی نیستم😐😐
بچه هااااا چ کنم؟؟؟😫😫😢😢
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...