2777
2789
عنوان

آیا من دیونه ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
وقتی به این کارام فکر میکنم دلم میخواد گریه کنم نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم ، دیگه هیچ دوستی ندارم ح ...

منم خیلی زودددد عصبانی میشم به حدی که اصلا نمی‌فهمم چی میگم و زود اروم میشم و کلیییی پشیمون میشم 

ولی تو عصبانیتم یه افکاری به ذهنم حجوم میاره که گاهی اوقات میترسم ولی اون لحظه ذهنم اروم میشه 

این چیزایی که میگی بر میگرده به اعتماد به نفس نداشتن و عصبی و حساس بودنت، دیوونگی یه چیز دیگست کلا،هی به خودت تلقین میکنی باعث آزار خودت میشی

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
وقتی به این کارام فکر میکنم دلم میخواد گریه کنم نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم ، دیگه هیچ دوستی ندارم ح ...

اگه دوست داشتی میتونی با من حرف بزنیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی زودددد عصبانی میشم به حدی که اصلا نمی‌فهمم چی میگم و زود اروم میشم و کلیییی پشیمون میشم&nbs ...

اره اون لحظه که عصبی میشم دوست دارم طرفو ریش ریش کنم ولی بعد ی ربع انگار نه انگار

اره اون لحظه که عصبی میشم دوست دارم طرفو ریش ریش کنم ولی بعد ی ربع انگار نه انگار

🥲پس مثل همیم 

من به حدی عصبی میشم که شاید مقصر طرف مقابل باشه ولی بعدش پشیمون میشم ب حدی ک گاهی اوقات میخوام عذر خواهی هم بکنم😑

🥲پس مثل همیم  من به حدی عصبی میشم که شاید مقصر طرف مقابل باشه ولی بعدش پشیمون میشم ب حدی ک گا ...

آفرین منم همینم، با خودم میگم من زود عصبی میشم پس بزار بگم ببخشید درحالی که اون داشت زور میگفت 

اگه دوست داشتی میتونی با من حرف بزنیییی

چطوری با شما صحبت کنیم منم میخوام مشکلم حل بشه ،همسرم تا یه حرف کوچیک میزنه میگم بار و بندیل رو جمع کنم برم مثل دیونه ها ،بعد فرداش میگم وا من دیونه ام چرا همچین فکری کردم

آفرین منم همینم، با خودم میگم من زود عصبی میشم پس بزار بگم ببخشید درحالی که اون داشت زور میگفت 

دقیقا 

بنظرم بخش زیادیش برمیگرده به همون عدم اعتماد به نفس و حالا مشکلاتی که ممکنه تو زندگی شخصی داشته باشی

چطوری با شما صحبت کنیم منم میخوام مشکلم حل بشه ،همسرم تا یه حرف کوچیک میزنه میگم بار و بندیل رو جمع ...

منظورم تو خصوصی همینجا بود

فقط یه چیزی بگم اونم اینکه با این کار ارزش خودت و زندگیتو میاری پایین و سر هر بحث کوچیکی همسرت میگه باز الان جا میزنه میگه ول کنم برم و نمیره،این باعث میشه همسرت نسبت به حرفات بی تفاوت بشه و کار به جایی برسه که خودش بگه مگه نمیخواستی بری؟ برو پس

چطوری با شما صحبت کنیم منم میخوام مشکلم حل بشه ،همسرم تا یه حرف کوچیک میزنه میگم بار و بندیل رو جمع ...

منم یه خواستگار دارم بیشتر بحثمم با اونه دقیقا تا یچیزی میشه میگم نمیخوامت

منظورم تو خصوصی همینجا بود فقط یه چیزی بگم اونم اینکه با این کار ارزش خودت و زندگیتو میاری پایین و ...

نه نه، تو تنهایی خودم میگم برم ،تا حالا بهش نگفتم برم😆 ،چون مشکل خاصی نیست ولی مثلا کم میارم هفده ساله بهش میگم چایی میارم چرا خوابی ، چرا میای خونه همش با خونوادت حرف میزنی ، چراهای اینجوری ، ولی عصبانی فقط تو خونه میشم ،متاسفانه مشکلم از اونجا شدت گرفت که کسی ناراحتم میکرد جواب پس نمیدادم و الان به این مشکل خوردم

منم یه خواستگار دارم بیشتر بحثمم با اونه دقیقا تا یچیزی میشه میگم نمیخوامت

من خیلی دوست دارم به خودم کمک کنم همسرم میگه هیچیت نیست در صورتی که همین همسرم باعث شد من اینجوری بشم ،مثلا حرفی رو دوبار تکرار میکردم انجام نمیداد بار سوم با داد انجام میداد که این باعث شد این اخلاق در من شکل بگیره

من خیلی دوست دارم به خودم کمک کنم همسرم میگه هیچیت نیست در صورتی که همین همسرم باعث شد من اینجوری بش ...

حرفایی میزنید که درد منه...

بیا بریم پیش روانشناس،نیازی نیست همسرتون اطلاع داشته باشه