2777
2789
عنوان

سریال سیب ممنوعه

523 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

من دارم سیب ممنوعه رو میبینم ولی ن از ماهواره چون نداریم خودم دان میکنم و میبینم

قسمتایی ک میگیرم ۲ ساعتی هس

میخاسم بدونم اونایی ک ماهواره دارن و میبینن سریالای ترکی رو،آیا پخش این سریال تو ماهواره تموم شده یا ن؟

من رفتم خلاصه قسمتاشو ۲ ۳ ماه پیش تا قسمت ۳۲۹ خوندم نوشته بود ۳۳۰ هنوز پخش نشده..

الان دوباره رفتم دیدم بازم نوشته بود پخش نشده

قسمت ۳۲۹ همونجاس ک بمب تو خونه هست و حسنعلی و ییلدیز و اندر تو خونه هستن و یهو خونه میترکه

الان خودم اون قسمتی هستم ک کریم از ییلدیز میخاد باهم باشن...

ماهواره الان کدوم قسمته؟شما میدونید ادامه سریال بعد از قسمت ۳۲۹ چی میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ترکیه نگا میکنم  همونجا که بمب ترکید حسنعلی مرد فعلا الان چالتای به ایلدیز خیانت میکنه و ...

آره من خیلی عقبم

یعنی پس ادامشو ساختن؟

اصن تا کجا ادامه داره خیلی دیگه داره کش میاد

تالا فیلم ب این طولانی ندیده بودم

من الان تازه قسمت ۳ فصل ۴ ام

کلا چنتا فصل داره؟

تو ترکیه همه فیلم پخش شد؟تموم شد کلا؟یا هنوزم میزاره؟

نمیدونی قسمت آخرش چی میشه؟

بعد من ی فیلمی دارم ترکی هست زیرنویسش....۲ دقیقه و خورده ایه من فقط چنتا کلمشو متوجه میشم میتونی برام ترجمه کنی چی میگن؟

۲ دیقس کلا

آره من خیلی عقبم یعنی پس ادامشو ساختن؟ اصن تا کجا ادامه داره خیلی دیگه داره کش میاد تالا فیلم ب ا ...

نه من زیاد بلد نیستم زبان ترکیه ارو 

آره فعلا که داره میده تو ترکیه یعنی تازه شروع کرده فصل جدید ش. رو من که خیلی دوس دارم اصلا دلم نمیخواد تموم شه

نه من زیاد بلد نیستم زبان ترکیه ارو  آره فعلا که داره میده تو ترکیه یعنی تازه شروع کرده فصل جد ...

آها یعنی همون فصلی ک اولش بعد مرگ حسنعلی بود رو تازه تو ترکیه شروع کردن پخش کنن؟

آره خییییلی قشنگه ولی من دوس دارم زودتر ببینم تهش قراره چی بشه

من شنیدم میگن زینب برمیگرده علیهانم مرده

درسته؟

سلام  من اومدم اینجا😁 گفتش من نمیخوام همسر آیندم درس بخونه باید وقتشو صرف خونه زندگیش کنه ...

خوش اومدی  

وااااا

پاشده اومده خواستگاری دانشجو پزشکی چیچی میگهههخ

خودش جیکاره بود

آره نصفش اینجاس نصفش اونور    

😁😁😁😁

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐