2777
2789

رمز موفقیت آدمای مشهور موفق 

پشتکاره 

قدم اول علاقه و استعداده 

قدم دوم و مهم‌ترینش پشتکار داشتن تو اون کاره 

هروقت استعداد و علاقه ات رو متوجه شدی یادت باشه با وایسادن پای سختیای اون کاره که موفق میشی

چون این دوتا اصلا کافی نیستن

موفق باشی 

اگه مشکل مالی نداشتی، میری دنبال چه کاری؟ این میشه علاقه که البته فقط علاقه کافی نیست. تست mbti هم ...

مشکل مالی نداشتم صد در صد معماری  یا مهمانداری  عاشق این دوتام   ولی به خاطر هزینه هاش دورشونو خط کشیدم 

انجام دادم و تیپ شخصیتیم هنری بود و شغل معماری  که نمیتونم برم 

کاش شغلایی مثل مهمانداری یا معماری با خرج کمتر وجود داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز موفقیت آدمای مشهور موفق  پشتکاره  قدم اول علاقه و استعداده  قدم دوم و مهم‌ترین ...

من پشتکارم خیلی خوبه  خودمو میشناسم میدونم   فقط علاقم رو پیدا کنم  فقط همینن

من پشتکارم خیلی خوبه  خودمو میشناسم میدونم   فقط علاقم رو پیدا کنم  فقط همینن

عااالللییی 

پس قطعا موفق میشی

اما تعجب میکنم علاقه چیزیه که دوست داری انجامش بدی 

پیدا کردن اینکه آدم ب چی علاقه داره سخت نیست 

باید ببینی دلت چی بهت میگه

عااالللییی  پس قطعا موفق میشی اما تعجب میکنم علاقه چیزیه که دوست داری انجامش بدی  پیدا ...

من به معماری و مهمانداری علاقه دارم ولی خیلییی هزینه داره  و کلا بیخیالشون شدم 

اینجوری بگم که از دفتر و حساب کتاب بدم میاد

دوست دارم کارام بیشتر عملی باشه  کتابی کمتر 

پر جنب و جوشم 

الانم رشتم حسابداریه و فهمیدم که بدم میاد ازش

من به معماری و مهمانداری علاقه دارم ولی خیلییی هزینه داره  و کلا بیخیالشون شدم  اینجوری ب ...

واقعیتش منم یه چیزیو دوس دارم 

مادرم میگه هزینه شو من قبول میکنم تو برو یاد بگیر 

اما من نمیخوام قبول کنم 

اگه خودم هزینه های آموزشش رو بدم وقتی برای یادگیریش میرم چون پولش از زحمت خودم بوده باعث میشه برا یادگیریش حرص بزنم و سفت و سخت یاد بگیرم 

و اینکه الان یه مدته دنبال کارم و پیگیرشم 

اما اصلا اصلا ازون چیزی که تو ذهنمه بخاطر پول یا هر چیز دیگه ای دست نمی‌کشم 

یه بار بدنیا میای 

یه بارم زندگی میکنی

فقططط یه بار 

پس نذار حسرت خواسته هات به دلت بمونه 

نذار وقتی ۶۰ یا ۷۰ ساله که شدی حسرت چیزایی که خودت حتی با سختی زیاد می‌تونستی بدست بیاری به دلت بمونه

واقعیتش منم یه چیزیو دوس دارم  مادرم میگه هزینه شو من قبول میکنم تو برو یاد بگیر  اما من ...

اخه من فقط خودم خرج خودمو میدم  کسی نیست کمکم کنه  هرچقدر هم سرکار برم بازم  اونقدری که این رشته ها خرج دارن نمیتونم پول در بیارم

۱۶ و انتخاب رشته کردم بدون هیچ علاقه ای باشه میدم تو کانالش  ممنونم

خواهش میکنم گلم 

برات بهترینها رو آرزو میکنم 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
اخه من فقط خودم خرج خودمو میدم  کسی نیست کمکم کنه  هرچقدر هم سرکار برم بازم  اونقدری ...

به هر حال من جای تو باشم حتما میگردم دنبال یه راهی تا ب علاقه ام برسم

اگه ازون صد در صد مطمئن باشم 

مثلا شده باشه دو شیفت کار کنم 

قرعه کشی شرکت کنم 

وام بگیرم 

همینطور که الان صد در صد تصمیم گرفتم که بر آینده ام چیکار کنم 

چون فقط یه بار زندگی میکنم و نمیخوام و نمی‌ذارم حسرت علائقم به دلم بمونه