2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ برای انتخاب رشته میخوای؟

۱۶  انتخاب رشته کردم ولی هیچ علاقه ای ندارم  نتونستم‌مشاوره هم برم  موقعیتشو نداشتم   ولی میخوام علاقمو بفهمم و تغییر رشته بدم

اگه میتونی در مورد رشته های مختلف تحقیق کن ببین کدوم برات جالبه؟ 

تیپ شخصیتی intj نیست؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
نه چندتاشون باید غالب باشن یعنی مثلاً هنری تهوری اجتماعی اینطوری میشه فهمید استعداد و رغبتت بیشتر چی ...

اره   وایه من شخصیت هنری اومد   شخصیتمو گفت همه درست شغلارم گفت  ولی شغلاش هزینه بر بود  واسه اون پولداراش خوب بود

اگه میتونی در مورد رشته های مختلف تحقیق کن ببین کدوم برات جالبه؟  تیپ شخصیتی intj نیست؟

همه رشته هارو میشناسم   اینو میدونم که من پر جنب و جوشم و از کارای کسل کننده بدم میاد   الان رشتم حسابداریه و واقعا حالم داره به هم‌میخوره  میخوام علاقمو پیدا کنم و تغییر رشته بدم هرچه زودتر

همه رشته هارو میشناسم   اینو میدونم که من پر جنب و جوشم و از کارای کسل کننده بدم میاد   ال ...

به ورزش علاقه نداری؟ تربیت بدنی بخونی؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
خب اگه میشه دوباره تست بده ببین نتیجه ی نهایی چی می‌نویسه یا همینجا بفرست شاید تونستم بهت کمک کنم

من چندین بار انجام دادم و تیپ شخصیتیم هنریه و شغلاش معماری و اینجور چیزا بود  و منم معماری رو دوست دارم ولی هزینه هاش زیاده و  نمیتونم برم   مهمانداری هم دوست دارم  ولی فقط بخاطر هزینش نمیتونم برم 

واسه همین دورشونو خط کشیدم 

من الان رشتم حسابداریه و ازش خیلییی بدم‌میاد  چون کسل کنندس  و من پر جنب و جوشم با روحیه من سازگار نیست

چه شغلایی نوشته بود؟ آره متاسفانه رشته های هنری تو ایران خیلی گرونه😞😥

معماری و اینجور چیزا   معماری و مهمانداری که من عاشقشونم ولی بخاطر خرجای سنگینش کلا بیخیالش شدم 

همه رشته هارو میشناسم   اینو میدونم که من پر جنب و جوشم و از کارای کسل کننده بدم میاد   ال ...

اگه دانشگاه دولتی معماری بخونی بازم از پس هزینه اش برنمیای؟