2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون بچه هام بزارم وبرم؟

201 بازدید | 10 پست

دوتا بچه دارم یکی ٨ساله یکی ٢ ساله.اگه برم درس پسرم عقب میفته.اگه نرم هم دارم غصه میمیرم.بعدطلاق هم کسی راندارم.باید خودم باید کارکنم.

دلت میاد بچه هاتو بزاری بری ؟🥺

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داغونم.خیلی.بخاطربچه هام سوختم 

عزیزم بهت حق میدم ، میدونم انتخاب براتون سخته ولی بچه هاتون چیکار کنن ، آیندشون چی میشه؟ الان خیلی کوچیکن🥺🤦🏻‍♀️ ای کاش بیشتر رو انتخابت دقت میکردین 

الانم یا باید بخاطر بچه هاتون بمونید و بسازید و شاید بتونید این بدگمانی همسرتون رو ازبین ببرید ، یا برید 😓

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
عزیزم بهت حق میدم ، میدونم انتخاب براتون سخته ولی بچه هاتون چیکار کنن ، آیندشون چی میشه؟ الان خیلی ک ...

خیلی دلم شکسته.که ارزشم از کنترل تلویزیون هم کمتره.بعد ده سال زندگی اگه بدونی چقدربرازندگیم جون کندم.میگه زندگیم جهنمه.بخاطرتو.ای کاش بابچه هام بمیریم.

خیلی دلم شکسته.که ارزشم از کنترل تلویزیون هم کمتره.بعد ده سال زندگی اگه بدونی چقدربرازندگیم جون کندم ...

فدای دلت بشم 

درست میگی قطعا من نمیدونم چقدر سختی کشیدی عزیزدلم 

از اول همسرتون این مشکلو داشتن ؟؟

شاید تحت‌تاثیر حرف بقیه اینطور باشما صحبت میکنن🤦🏻‍♀️

خدا نکنه بدخواهانتون ...🥺

فدای دلت بشم  درست میگی قطعا من نمیدونم چقدر سختی کشیدی عزیزدلم  از اول همسرتون این مشکل ...

ازاول اخلاقش تند بودولی سرهرچیزی گیرنمیداد.الان انگار یکم دستش خالیه بیشترگیرمیده.منم صبرم سراومد.بخاطربچه هام موندم.بخام سرکارهم برم توشهرغریب کسی نیست هوابچه هام داشته باشه.

ازاول اخلاقش تند بودولی سرهرچیزی گیرنمیداد.الان انگار یکم دستش خالیه بیشترگیرمیده.منم صبرم سراومد.بخ ...

درسته ، قطعا پول رو اخلاق مرد خیلی تاثیر داره ...

وضعیت جامعه هم واقعا خرابه 🤦🏻‍♀️

اره کارم ک هر جایی پیدا نمیشه مناسب شما باشه از ی طرفم بچه ها تون 🥺

من فقط میدونم تنها راهی ک میشه همسرتون رو ب خودتون نزدیک کنی  محبت کردنه ، حتی اگه اون عصبی شد شما سکوت کنید نزارید حرمتا شکسته بشه / اینجوری بعد هر دعوا ایشونن ک پشیمون میشن از رفتارشون 

اما اگر ادامه دار شد سکوت جواب نمیده و حتما سعی کنید تو پیج اینستا (ک حضوری براتون سخته )  یه مشاور پیدا کنید کمکتون کنه 🥺 

متاسفم عزیزدلم از خدا میخوام هر چی زودتر مشکل شما هم رفع بشه / توکل بخدا