2777
2789
عنوان

برا دخترداییم خواستگاراومد خدالعنتشون کنه خانواده پسره و

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 108 پست

خونه زیاد نیست خدایی 

اطراف ما همه خونه مهر میکنن 

نکه از خونه پدری پسر که از خونه خود پسر مهر میکنن 

حتی اگه پیر از خودش خونه نداشته باشه هم میگن از خونه ای که بعدا میسازه

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا تو تایپیک بقیه میای میگی بیان تایپیکت؟

ببخشید عزیزم ناراحت نشو ولی به کمکشون نیاز دارم 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

بنظرم بگی نع بهترع

ببین شما خودتون عاقل وبالغ هستین خودتون فکرکنین

ا_اگ پسرع واقعا خواهان شما بود بامادرش قبل جلسه خواستکاری صحبت میکرد ک احترامتون رعایت شه

۲_مادرشوهرتون کمی تند برخورد کردن حتی اگ تااین حدخواستشون نبود نباید ب این لحن بیان میکردن

۳_از قدیم اینطور بود ارزش ی خانوم ب مهریه شه هرچند همه چی بستگی ب شخصیت ووقاراما شما باید فکر همه جارو بکی شاید گذرزمان شمارو ب جاهای بدکشوند اونوقت با ده سکه میشه آینده درست کرد براخودت

۴_بنظرم بیشتر فکر کنین

خب نباید زیاد ناراحت بشن کسی به راحتی خونه رو برای مهریه قبول نمیکنه

عزیزم حالا خونه و...همه چی به کنار اینا ۱۰تا سکه ام بزور میخوان بزنن فردا دخترداییم بره تا هرچی شد مادرشوهره بندازتش بیرون؟چطوراونا کلی انتظار از ما دارن و درضمن این چیزا رسممونه رسم خود اوناهم هست ولی دارن میزنن زیرش ما هرچی دختروپسر دادیم چه خونه و..هم دادیم

مثل اینکه دخترداییت بی احترامی رو دوست داره  وگرنه باید بیخیال طرف میشد

عزیزم دخترداییم میخواد با پسره ازدواج کنه نه مادرش اونا همو دوست دارن ولی کادر پسره داره فنگ میندازه