2777
2789
عنوان

کار در منزل

155 بازدید | 24 پست

سلام وقت بخیر

اگر مایل به کاردرمنزل هستید

خدمات ما داره اعضا میگیره

✨(خدمات که شامل فالو,لایک,کامنت)✨

درامد ماهیانه 100 تا 800هزار هست

تو این شرایط کرونا که مجبور به خونه نشینی هستیم خوبه که از وقتمون مفید استفاده کنم 😊

کار سخت نیست

پیج درست میکنید و با پیجاتون کار میکنید😊

09164664296

اگر مایل بودید واتساپ پیام بدید

قابل توجه دوستان عزیز

💞این کار فقط به درد خانم های خانه دار میخوره الان فصل مدارس و دانشگاه هست و این دسته عزیزان مشغول درس و تحصیل و وقت آزاد ندارن 

ولی بهترین سرگرمی و شغل برای یک خانم خانه داره شما که بیشتر ساعات روز توی اینستا میچرخی😍😍😍 پس بیا با یک تیر دو نشون بزن هم تفریح هم کار 😍😍😍 اگه خودتون هم احتیاج ندارید میتونید معرفی کنید به کسی که احتیاج داره💐

منتظرتون هستم توی واتس آپ شمارمم هست پیام بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدید

واسه این که پیجی دیده شه این کارو میکنن

تا پست گذاشت باید لایک کنی و کامنت بذاری با چندتا اکانت

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اونوقت چجوری حساب میکنن اگه پولمونو ندن چی ؟

پولو بدن یا نه نمیدونم

ولی فعالیتت مشخصه دیگه

من که این کارو نمیکنم ولی پیج امین فردین درموردش صحبت میکرد که خیلی از بلاگرا واسه 

بالا رفتن آمار کامنت این کارو میکنن

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
واقعا دنبال یه کار انلاین هستین؟ البته این کار نه نمیدونم راجبس چیزی ولی میتونم کمکتون کنم

ممنون میشم کمکم کنید خیلی نیاز دارم یه در آمد داشته باشم بتونم برای بچه‌ها لباس و خوراک لوازم تحریر بخرم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

ممنون میشم کمکم کنید خیلی نیاز دارم یه در آمد داشته باشم بتونم برای بچه‌ها لباس و خوراک لوازم تحریر ...

درخاست میدم قبول کنین.خوشحال میشم به یه نفر کمک کنم❤خودمم دانشجوام ولی سعی میکنم خودم بادرامد خودم بگذرونم فسار روی پدر مادرا هست ب اندازه کافی

درخاست میدم قبول کنین.خوشحال میشم به یه نفر کمک کنم❤خودمم دانشجوام ولی سعی میکنم خودم بادرامد خودم ب ...

خیلی ممنون عزیزم باشه درخواست بدید عزیزم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

شما الان همینجور که میبینید تمام کسب و کارا محازی شده مثلا اونی که مغازه لباس فروشی داره یا هر چیزی....یه پیج توی اینستا میزنه در رابطه با کارش برای فروش بیشتر و‌رونق کسب و کارش .....

خب حالا برای اینکه این پیج دیده بشه نیاز داره به فالور لایک شما فقط لازمه پیج داشته باشید یا پیج بسازید برای این که بتونید عملیات لایک و فالو و اینجور چیزا ذو انجام بدید

همین هیچ کلاهبرداری هم نیست خیالتون راحت

درخاست میدم قبول کنین.خوشحال میشم به یه نفر کمک کنم❤خودمم دانشجوام ولی سعی میکنم خودم بادرامد خودم ب ...

سلام میشه بگین چکاری ؟

خدایا همه مریضها رو شفا بده در کنارش مادر منم شفا بده   

سلام وقت بخیر

اگر مایل به کاردرمنزل هستید

خدمات ما داره اعضا میگیره

✨(خدمات که شامل فالو,لایک,کامنت)✨

درامد ماهیانه 100 تا 800هزار هست

تو این شرایط کرونا که مجبور به خونه نشینی هستیم خوبه که از وقتمون مفید استفاده کنم 😊

کار سخت نیست

پیج درست میکنید و با پیجاتون کار میکنید😊

09164664296

اگر مایل بودید واتساپ پیام بدید