2777
2789
عنوان

مانتو های تو کمدتون

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 46 پست
من هرچی مانتو میگیرم ترجیح میدم جوری باشه ک بتونم تو مجلس و مهمونی تنم کنم اخه جایی در نمیام،،همشونم ...

من نه مهمونیام یه سریشون خیلی خاصه و نمیشه جایی پوشید الا مهمونی . بیرونم هم چون شاغلم کلا برای اونجا جدا میخرم جوری که بیرون پارک خرید و اینا بشه پوشید . دکمه دار هم دارم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
برا طبیعت،،،ساده و. کوتاه ،من مانتو هان همه بلند و جلو باز برا طبیعت و روستا مناسب نیست براهمین ی چن ...

اها

❖ میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشدꔷ͜ꔷ  🙃‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نشمردمشون

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نشمردم چهارتا رو چمدون عروسیم بود

یدونه ست تابستونی خودم خریدم

ی تک مانتو خودم خریدم

دوتا مانتو مال عیدم هست

یکی واسع شب حنابندون پوشیدم رو مانتوم

یدونه مشکی گرفتم واسه محرم

یه ده تام همین جور متفرقه دارم

دوتا هودی ی پالتو ی پالتو کاپشنی دوتا بافت از سال قبل دارم

ی دونه کت سویت یدونه کت مخملم امسال گرفتم 

ماشاالله منم خونه پدرم بودم کلی مانتو داشتم  ولی امان از شوهر خسیس . کلا ۷ تا مانتو دارم که دو ...

نه من شوهر دارمولی خب هیچی نمیخرم ب غیر مانتو،،،غیذچد به عید کفش و کیف و ضلوار میخرم ولی مانتو هر دوسه ماهی تقریبا میخرم

اها یه دروس هم دارم . نو هستش فعلا نپوشیدم . بلیز باقت زیر کاپشن و پالتو 5 تا اینا

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
میشه از یکی دوتا مجلسیت عکس بزاری

الان سرکارم ولی بزار ببینم نتی میتونم پیدا کنم مدلشو .ها تو گوشیمم هم شاید باشه 

نمیدنم زیادن🤕

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
اها یه دروس هم دارم . نو هستش فعلا نپوشیدم . بلیز باقت زیر کاپشن و پالتو 5 تا اینا

دروس چیه؟؟

من ی چند سالی هست پالتو و بافت نخریدم ۵تا مال قبلنمه،اخه بدم میاد از بافت و پالتو اگر خیلی سرد باشه بافت تنم میکنم