2777
2789
عنوان

بهترین چشم پزشک اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 45808 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من یه بار آپاندیس عمل کردم حدود 10سال پیش، حالا انگار فوبیا گرفتم از اتاق عمل و... میترسم عمل کنم ...

سنشون ک ربطی نداره عزیزم من خیلی تحقیق کردم دکتر رزمجو ودکتر نوربخش عالی هستن من پیش یکی ازاین دو نفر عمل میکنم 

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
سنشون ک ربطی نداره عزیزم من خیلی تحقیق کردم دکتر رزمجو ودکتر نوربخش عالی هستن من پیش یکی ازاین دو نف ...

پس برای لی یک هم خوبن دکتر رزمجو

و کلا عیوب انکساری

پس برای لی یک هم خوبن دکتر رزمجو و کلا عیوب انکساری

رزمجو ونوربخش کلا متخصص هستن گلم نسبت ب همه بیماری چشم . من باکلی تحقیق ک بیماراشوم رضایت کامل داشتن این دوتا دکتر بودن

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
سنشون ک ربطی نداره عزیزم من خیلی تحقیق کردم دکتر رزمجو ودکتر نوربخش عالی هستن من پیش یکی ازاین دو نف ...

من منظورم سن خود بیمار هست. 18سالم بود گفتن زوده. باید صبرکنی هرچی میخواد ضعیف بشه چشمت 25 سال به بالا بیا

من منظورم سن خود بیمار هست. 18سالم بود گفتن زوده. باید صبرکنی هرچی میخواد ضعیف بشه چشمت 25 سال به با ...

اها خخخخ من فکردم سن خود آقای دکتر ومیگین . بله خیلی موثره عزیزم یکی اینکه شماره چشم ثابت شده باشه سن از ۲۷ سال ب بالا من صبرکردم تا سنم برسه ب ۳۰ ک دیگ خیالم راحت باشه 

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
من منظورم سن خود بیمار هست. 18سالم بود گفتن زوده. باید صبرکنی هرچی میخواد ضعیف بشه چشمت 25 سال به با ...

وا چرا؟ یعنی آدم صبر کنه تا کور بشه؟ این دکترا چه چیزا میگن 

منکه خودم حس میکنم خیلی بدم دیگه از ۵ و ۴ نمره پایین ترم هست؟ 

اها خخخخ من فکردم سن خود آقای دکتر ومیگین . بله خیلی موثره عزیزم یکی اینکه شماره چشم ثابت شده باشه س ...

ای بابا مگه امکانش هست بعد عمل بازم چشم ضعیف بشه؟