2777
2789
عنوان

بهترین چشم پزشک اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 45655 بازدید | 81 پست
[QUOTE=212001009]۴ دهم یعتی ب ۱ هم نمیرسه درسته ؟؟؟[/QUOTEمگه ۱ هم داریم؟ تا ۱۰ داریم ۱ وجود نداره&n ...

وا نمره چشم از ۱ شروع میشع تا ۱۰ عزیزم کمترین نمره هم از نیم واینا شروع میشه تل بره بالا

کاربری ۹۶ تعلیق شده   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکیش ۴ دهم و یکیش ۵ دهم  البته خودم که کاملا نا امیدی حس میکنم کور کورم چون عینک رو بردارم ...

از شما کمه من یکیش 4هست و یکیش 4ونیم که تصمیم به عمل گرفتم، کلا از جراحی میترسیدم

منم گاهی اوقات چشمم میلرزه

چي كارركردي من نگرانم الان جديدا مشكلات چشمم زياد شده لكه زرد ميديدم صبح موقع خواب چشم راستم كه رفتم دكتر هفته پيش گفت مشكلي نيست حالا امروز دو بار چشم راستم لرزش داشت البته خوب نخوابيدم وزچشمم خسته اس 

وا نمره چشم از ۱ شروع میشع تا ۱۰ عزیزم کمترین نمره هم از نیم واینا شروع میشه تل بره بالا

والا نمیدونم دکتر که رفتم از همین جدولی که توش علامت هست جلوم گذاشتن از به ردیفی به بعد رو نمیدیدم گفتن یکی از چشمات ۴ یکیش ۵ 

منظورم از ایناس 

دیگه الان نمیدونم نمره چشمم خوبه؟ یا خیلی بد

عمل کردین؟؟ 

نه من یه بار آپاندیس عمل کردم حدود 10سال پیش، حالا انگار فوبیا گرفتم از اتاق عمل و... میترسم عمل کنم.

ولی چون خیلی نمره چشمم بالا رفته چاره ندارم باید عمل کنم و مثل شما دنبال دکتر میگردم.

دکتر رزمجو اولین و بهترین دکتر اصفهان بودند و خواهرم حدود 12سال پیش و مادرم حدود 6سال پیش، پیششون عمل کردند.

ولی الان خودم یکم بخاطر بالا رفتن سنشون دودلم پیش ایشون عمل کنم، هنوز نمیدونم قراره پیش کی عمل کنم.

والا نمیدونم دکتر که رفتم از همین جدولی که توش علامت هست جلوم گذاشتن از به ردیفی به بعد رو نمیدیدم گ ...

فکر کنم منظورش ۴ ردیف از ۱۰ ردیف بود که میدیدم و ۵ از ده

من همون چندسال پیش که مامانم عمل کردند، یادمه خیلیا پیش دکتر پیمان عمل کرده بودند

کدوم یکیشون 

یکیش جراح چشم هست اما اون یکی واسه لیزیک و عیوب انکساری