2777
2789

اینجا چه میکنی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله به خواسته های دلت برسی این روزهای سخت هر چه زودتر بگذره شاد خوشحال بشی 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
نه چرا تو بمیری من باید بمیرم که نتونستم بهش برسم اگه بدونی روز اخر چه حالی داشتیم🙂💔🖤

میدونه دوسش داری؟

با هم‌درارتباط بودین

اگ‌دوس نداشتی جواب نده گلم اگ اذیت میشی

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
میدونه دوسش داری؟ با هم‌درارتباط بودین اگ‌دوس نداشتی جواب نده گلم اگ اذیت میشی

نه نمیدونه دوسش دارم 

چند وقت قبل خواستگاری باهم در ارتباط بودیم من خیلی ادم بدیم نه؟

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

ن عزیزم چرا بد تو خیلی خوبی ولی قسمت این بوده  میدونم الان خیلییییی ناراحتی و حرفای من ارومت ...

اون منو میخواست ولی من بچگی کردم خریت کردم دلشو شکستم خدا منو بکشه 

الان اه اون منو گرفته دیشب اونقد حالم بد بود که رفتم بیمارستان همه هم میپرسن چت شده؟چی جوابشو نو بدم چی بگم بهشون بگم دلم هواشو کرده نمیگن نوش دارو پس از مرگ سهراب😔🖤💔

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

اون منو میخواست ولی من بچگی کردم خریت کردم دلشو شکستم خدا منو بکشه  الان اه اون منو گرفته دیشب ...

بمیرم برات

درست میشه..

زمان بگزره درست میشه 

عزیزه دلم

خدا خودش بهتر میدونه چیکار کنه

اون منو میخواست ولی من بچگی کردم خریت کردم دلشو شکستم خدا منو بکشه  الان اه اون منو گرفته دیشب ...

سعی کن اهنگ گوش ندی 

با یه دوست صمیمی  درمیون بزار 

ب مرور تو ذهنت کمرنگ میشه 

منم تو شرایط تو بودم تقریبن 

ولی الان اصن طرفو یادم نیست 

بعدم اگ کسی تو رو بخاد 

بزنیشم نمیره 

اگ رفته بدون نخاسته

خودتو سرزنش نکنیا 

قوی باش عزیزم