2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدس رو خیس کن سیب زمینی نگینی کن بذار با هم بپزن توش پیاز داغ و گلپر هم بریزی عالی میشه

من زیادی بلد نیستم 

اول عدس و خیس کنم بعد سیب زمینی و پیاز و سرخ کنم و ادویه بزنم بعدش چیکار کنم؟

پیاز داغ کن. زردچوبه هم بزن. بعد عدس شسته رو بریز و آب بریز روش. نمک. یکی دو قاشق رب. گلپر هم میتونی بزنی. شلغم یا سیب زمینی نگینی هم میتونی بریزی سلیقه ای هست. عصاره گوشت یا آب قلم هم اگر داری بریزی عتلی میشه.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
من زیادی بلد نیستم  اول عدس و خیس کنم بعد سیب زمینی و پیاز و سرخ کنم و ادویه بزنم بعدش چ ...

نهههه اول عدس رو بذار حداقل یک ساعت خیس بخوره آبش رو خالی کن بعد با سیب زمینی نگینی شده با آب بذار بپزه دیاز داغ رو جدا درست کن بهش اضافه کن نمک و فلفل یه ذره زرد چوبه و یکم گلپر اضافه کن ولییی

اگه برای مریض میخوای فقط عدس و سیبزمینی و نمک با یکم روغن با آب بپز دیگه ادویه دیگه نزن

من عدس رو میپزم وقتی خوب پخت یه پیاز رو خورد میکنم و همراه سیر سرخ میکنم یه قاشق ارد باهاش سرخ میکنم ...

استارتر همین دستورو تو اون مرحله سرخ کردنش سکم سیب زمینیم بریز سرخ کن بعد بریز تو عدسی پرفکت میشه

چجوری  عدس و بپزم بریزم تو اب؟

دیگه در این حد؟!😳😳😳

بابا عدسو با آب بذار بپزه یه سیب زمینی متوسطم بذار همراهش بپزه

وقتی پخت سیب زمینی رو بکوب و قاطی کن با عدسا

همین دیگه کاری نداره اینقدر سردرگمی

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی