2777
2789
عنوان

اورژانسی جواب بدین لطفا

81 بازدید | 11 پست

دو ماهه  زایمان کردم و تا الان پریود نشدم.امشب نزدیکی داشتم و متاسفانه آقای شوهر جلوگیری طبیعی رو انجام نداد.قرص اورژانسی هم نداشتم.قراره فردا برم بگیرم.

به نظرتون احتمال بارداری وجود داره؟

دوست ندارم فعلادپریود بشم اگر قرص بخورم حتما سیکل پریود هم شروع میشه.ممکنه نیاز به خوردن قرص نباشه؟؟؟🤒🤕🤒🤕☹☹☹☹🥺🥺🥺🥺🥺

بله دکتر به من گفت بعد زایمان حتی اگر پریود نشی احتمال بارداری بسیار زیاده چون رحم کاملا برای بارداری اماده است

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش خیلییی کمه در حد یک درصد اصلا قرص نخور به نظرم الکی

اتفاقا دکتر من گفت احتمالش خیلی زیاده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
احتمالش خیلییی کمه در حد یک درصد اصلا قرص نخور به نظرم الکی

خدا کنه اتفاقی نیفته.اصلا دوست ندارم قرص بخورم..هر چند به قرص های الان هم نمیشه اعتماد کرد.سری قبل با اینکه قرص میخوردم باردار شدم🤨🤨🥺🥺🥺

واقعااا پس من تا حالا اشتباه فکر میکردم چون شنیده بودم وقتی پری نمیشی تخمکی ازاد نمیشه که بخواد با ...

والا من خودم تازه زایمان کردم دکترم بعد زایمان کلی تاکید کرد نمونه اش دوست خودم پریود نمیشد فکر کرد باردار نمیشه بعد زایمان دقیقا بچش شش ماهش بود باردار شد با وجود اینکه پریود نمیشد

تور خدا جدی میگی؟ خدایا من چیکار کنم

اره اگر شیر میدی نمیتونی قرص اورژانسی بخوری زنگ بزن از دکتر یا ماما بپرس حتما 

یا خدا پس ناچارم قرص رو بخورم. ای خدا خودت کمک کن🥺☹

بپرس حتما انگار تا چند یاعت بعدش نباید شیر بدی