2777
2789

ولی یه چیزی از من ب تو گوش کن پیش هیچکس نگو ازش مدرک نگهدار از چتاش عکس بگیر ولی کاری نکن روش ب روت باز بشه ک اونوقت میشی یکی مثل من 

بفکر خودکشی هم نباش  زندگی تو کن خدا بزرگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه شما زبون داری من هیچی ندارم

منم نداشتم ولی اونموقع لازم بود گفت فامیله گفتم منم میرم با پسرای فامیلمون چت میکنم مگه مشکلیه از این به بعد به تک تک خواستگارام زنگ میزنم😂 توهم اینکارو کن ادمش کن وقتی خبالت راحت باشه که تو هستی و با فهمیدن خیانتش ماری نکردی راحت تر خیانت میکنه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
من ی مدت کار میکردم حالا دیگ بیکار شدم یعنی از سر کار اخراج شدم چون کسی زیر ابمو زد ... حالا هر وقت ...

کلا آقایون چشم رو ندارن خداروشکر،پس آنقدر خوش باش و به خودت برس که یه روزی حسرت نخوري

خوبه شما زبون داری من هیچی ندارم

زبون نمیخاد برو خونه پدرت بگو بهش پای همه چیت میموندم ولی با خیانت نمیتونم هربار نگاهت میکنم نفرت دررم ازت چون یاد خیانتت میفتم اینجوری میترسه حسابی

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
 من بدبختم بدبخت

خدا نکنه عزیزم یه نفر دیگه اشتباه کرده لیاقت محبت شما رو نداشنه اون بدبخت که قدر شمارو نمیدونه غصه نخور جای خود زنی شوهرتو تهدید کن باهاش جدی برخورد کن 

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
من ی مدت کار میکردم حالا دیگ بیکار شدم یعنی از سر کار اخراج شدم چون کسی زیر ابمو زد ... حالا هر وقت ...

وظیفشه وای دختر اگه بچه نداری چرا با یه ادم که انقد‌ساده خیانت میکنه و اینجوریه اخلاقاش میخوای بمونی  خودتو‌نیخوای به پای کی بزاری ؟ 

چند بار زدمش فحشش دادم اونم نمیده شمارشو میگه اگ زنگ بزنی بهش ابروم میره

استاتر جان به کم گذاشتن تو نیست اصلااااااا

من خودم هم مثل شما هستم هیچ چیزی کم نداشتم که هیچ

زیادی هم گذاشتم درست شرایط شما واسم پیش اومد با این تفاوت که شمارشو داشتم به شوهرم گفتم زنگ بزن و بگو متاهلم و گوه زیادی خوردم و زنگ زد 

میخوام بهت بگم عزیزم یه تجربه اینکه خودتو خار نکن پیش شوهرت یعنی چی یعنی گریه و زاری نکن و به پاش نیوفت به خیچ عنوان من این اشتباه و کردم دوباره تکرار کرد دفعه بعد با توکل بخدا و با اعتماد بنفس کامل به خودم میرسیدم و ادم حسابش نمیکردم و بهش میگفتم تو یه هرزه ای میخوام ردت کنم پیش رفتم . به غلط کردن افتاد 

اصلا خودتو کوچیک نکن که من کم گذاشتم و فلان اون مشکل داره نه تو عزیزم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
وقتایی ک دیر میاد خونه همش حس میکنم پیش اونه

اخ خواهرم منم دردم همیشه خدانکنه بلاهای من سرت بیاد با یه بچه ۴ ساله حداقل از اون خجالت نمی کشه بعضی شبا تا صبح خونه نمیومد 😔تو میگی شوهرم تا ۱ میلیون بهت پول میده شوهر من ۵۰ تومن میده ب من اونم اگه واجب باشه

خیلی سخته هیچ کاری نتونی بکنی

خواهری یا برادری چیزی نداری قابل اعتمادت ک بهش بگه براش خط نشون بکشه؟ اخه اینحور اروم و مظلوم بخوایی بگذری ک بازم تکرار میکنه

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...