2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم گلم خیلی سخته ولی خالی کردن میدون دیگه خیلی خوشبحالشون میشه اونوقت

بابد انقد بترسه که ادم بشه شوهرش من حتی وقتی اینجا تایپک خیانت میبینم واقعا با شوهرم بد اخلاق میشم بهش شک میکنم 😐تصورشم ترسناکه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
یه راه حل درست میخواد این چیه علکی 

طرف رفته مخ زده خودشو مجرد جا زده تازه الانم پرو پرو میگه ابروم نبر...راه چاره چی بزاریم جلوش بهتره بنظرت؟

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
 من تو گوشیش دیدم برا اولین بار داشت تو واتساپ باهاش چت میکرد ... انقد هم طرف بی ریخته ... نمید ...

حتما از اون خانمهایی هستی که به خاطر شوهرت از خودت می گذری ،نه خریدی نه تفریحی ،آخرش شده این

همین حالام ک خیانتش رو شده بقران کمش بازم نذاشتم ... دیگه نمیدونم چ کار کنم فقط فکر خودکشی هستم

گلم اشتباه کردی دیگه باید جوری تنبیهش میکردی که از غلطا نکنه میرفتی خونه پدرت ابروشو میبردی جثری برخورد میکردی که دوباره ببینم شوهرت مطمعن باشه ترکش میکنی نه که بسازی 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

عزیزم با شوهرت برخورد کن مشکل از شوهرت ولی جوری برخورد کن ک دیگه این کارو نکنه

مطمئنم هیچ وقت یادت نمیره  من چند بار مچ شوهرم و گرفتم هر کاریم کردم توبه اش نشد دیگه خسته شدم زدم ب بیخیالی خودمم نمیدونم چیکار کنم  😔😔😔😭😭

طرف رفته مخ زده خودشو مجرد جا زده تازه الانم پرو پرو میگه ابروم نبر...راه چاره چی بزاریم جلوش بهتره ...

خب دیگه اونجاشو نمیتونه ببره که

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤
حتما از اون خانمهایی هستی که به خاطر شوهرت از خودت می گذری ،نه خریدی نه تفریحی ،آخرش شده این

من ی مدت کار میکردم حالا دیگ بیکار شدم یعنی از سر کار اخراج شدم چون کسی زیر ابمو زد ... حالا هر وقت میگم پول بده میگه من بیشتر از یه تومن بهت نمیدم برو کار کن خودت

ایشاالله هیچ وقت نبینی رنگ خیانت ظلم و ستم

من یبار شوهرم با دختر فامیلشون چت کرده بود و راجب موضوعی بود و واقعا هیچکدوم قصدی نداشتن ولی چون به من نگفته بود و من خودم فهمیدم بلایی به سرش اوردم که نگو  که جلو دوستامون به غلط کردن افتاد تا چند هفته م باهاش حرف نمیزدم و حتی بعدهاهم دلم بهش پاک نشد ولی خوب از اونموقع ترسید دیگه با خواهرشم چت کنه بهم میگه