2777
2789
عنوان

میخوان منو پای چوبه دار ببرند اینقدر که سختمه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 24 پست
من جای همسرن بودم تنها میرفتم  منم غریبم و دور عاشق اینم برم شهرمون و متنفر که همسرم مخالفت کن ...

بیهودی بله .ولی رفت و آمد باید دو طرفه باشه .حس بی ارزشی میکنم‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت خانوادت احترام میزارن به همسرت ایون میگن چون ده ساله نیومدن دوست ندارم برم خانواده شما نمیان ...

۸ ساله دورم بابام اینا کلا ۵ بار هم نیومدن 

واسش سخته اومدن راه دوره اذیت میشه واسه همین من میرم وقتی همسرم شروع می‌کنه به مخالفت که نریم یا نرو دلم میخواد بزنمش 

به نظرم کسی که غریبه همینجوری هم دلتنگه بهتره با بهانه جویی بیشتر ناراحتش نکنیم

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

منم خانواده همسرم خیلی سرد و بی محبتن

بینمون دعوادنیست و من حفظ حرمت میکنم فقط

دقیقا درکت میکنم

کاری که من میکنم اینه مثل خودشون رفتار میکنم

با وجودیکه میدونن خیلی گرم و عاطفی هستم ولی با اونا خیلی سرد و بی محبت رفتار میکنم

مریض شدن مثل خودشون فقط یع زنگ زدم چارتا تعارف زبونی کردم و دیگه هم زنگ نزدم

مثل خودشون

اینجوری خیلی آرامشم بیشتره یعنی دلم خنک میشه

تو هم مثل خودشون باش

چرا وایمیستی تو آشپزخونه؟ فقط ظاهر سازی کن لازم نیست در عمل چیزی رو نشون بدی

منم خانواده همسرم خیلی سرد و بی محبتن بینمون دعوادنیست و من حفظ حرمت میکنم فقط دقیقا درکت میکنم ک ...

فقط به خاطر مادرش که زن مسنی هست. و ما اونجا یه جورایی سر یار نباشیم و سختشون نشه چون تقریبا سه چهار روز میمونیم .

چطوری منظورته .من میگم آدم نره سنگین‌تره .اونطوری بلید عین چند روزو به خودموبچه هام تلخ کنم اگه بخوا ...

کار نکن و باهاشون سرسنگین باش و بیشتر با بچه هات بازی کن برو بیرون با بچه هات سعی کن ب خودت و بچه هات خوش بگذره نادیده بگیرشون اگرم تیکه انداختن عین خیالت نباشه