2777
2789
عنوان

کودوم رشته؟؟

81 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان،بیست ونه سالمه می خوام انتخاب رشته کنم،ولی نمی‌دونم چی انتخاب کنم که با توجه به سنم آینده شغلی هم داشته باشه،به نظرتون رشته انسانی خوبه یا حرفه فن،میشه راهنماییم کنین 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودت خوب فکر کنی ببینی به چی علاقه داری به حرف مردم انتخاب نکن که بعدا پشیمون نشی خدایی نکرده

مغزم داره سوت می کشه ،از بس تو گوگل گشتم در مورد رشته ها ،ولی واقعا نمی دونم ،برای همش نوشتن بازار کار نداره

عزیزم یه سوال داشتم ازتون،به نظرتون با توجه به سنم می تونم تربیت معلم بخونم؟

نه محدودیت سنی داره بین ۲۲تا ۲۴متغیره هرسال یخ تبصره میدن ولی اگه برید علوم تربیتی یا روان بخونید میتونید تو ازمون استخدامی شرکت کنید که محدودیت سنی نداره

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤