2777
2789

سلام بچه ها.. یه سری لباس و پارچه داشتم که تو کمد بود میخوام بپوشمشون ولی نمیدونم با چه سخمه ای(نمیدونم به فارسی چی میگن🤭) ستشون کنم..لطفا اگه لباس کوردی میپوشین نظر بدید خیلی ممنون میشم..😘

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو نمیدونم چه سخمه ای واسش بدوزم، به نظرتون چه مدلی و چه جنسی بگیرم براش؟🤔

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

زور جوانی 😍  من از کردی اینو بلدم فقط😁  آهان اینم بلدم  باوکت لچویه

😄 عزیییزم..جوان یعنی قشنگ

مشکی که جنسش مثل گلای تو لباس زرق برقی باشه

آره قشنگ میشه،😍 مرسی عزیزم

این یکی هم اون جلیقه ای که روش گذاشتم مشکی مخمله، به نظرتون قشنگه یا یه مدل دیگه براش بگیرم؟

چه خوشگله ،مبارک باشه رنگ و یفید و مشکی معمولا به اکثر رنگها میاد....بنظر من گلبهی یا زرد قشنگ میشه

چشات خوشگه عزیزم، قابلتونو نداره..😘

آره زرد هم قشنگه، راستی جنسش واسه این چی باشه به نظرت؟