2777
2789
عنوان

کوردی پوشا لطفا بیاین، نظر بدید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بۆ بان چەرمو سور یا رەش جوانە بەقوربان❤️

ده ست خوشبی گولکم، ولا سوریش جوانه.😍

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

مخمل مشکی یا مخمل کالباسی

آره مخمل مشکی دارم به نظرم قشنگه، ولی نمیدونم چرا احساس میکنم یکم به سن بالا بیشتر بخوره، به نظرتون واسه سن من قشنگه؟ ۱۸ سالمه

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

چقد رنگ و مدل  لباساتون قشنگه 😍 خیلی پوشش کورد ها رو دوست دارم

چشات قشنگه عزیز دلم..😘 

سخمه ندوز .زبون بدوز خیلی قشنگه بلند و زیبا

اره خیلی قشنگه😍 ما اینجا بهش میگیم کوا.. ولی بیشتر تو خونوادمون کوا رو واسه مراسم ها میپوشیم، تو مهمونیای عادی جلیقه میپوشیم راحت تره..