2777
2789
عنوان

کسی مثل من دلش برای حس وحال ماه رمضون تنگ شده؟😍🥺💖

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 25 پست
آره خیلی حالو هواشو دوس دارم

عالیه😍😍

مخصوصا دعای سحرش وربنا ی افطار🥰🥰

لحظه های نزدیک اذان مغرب هم که بی نظیره😂

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 😞

دلم برای سحر بیدارشدن  خیلی تنگ شده🥲

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
@دخترکورد    

سلام ببخشید شما در گروه زندگی شخصی ستاره بودید؟

@دخترررررپاییزی  

سلام شادی جان خوبی من اکثرا خواننده خاموشم اما تاپیک های تو را خیلی سر میزنم دیدم مدتیه نیستی گفتم شاید دوست نداری یا شرایطش نبوده بیای صحبت کنی که متوجه شدم با بچه ها رفتین یک جای دیگه

خواستم بگم اگر میشه من را ببرین چون ازت خیلی چیزهای خوبی یاد گرفتم برای زندگی مشترک ودوست داشتم بازم تجربه کسب کنم اگر شما اجازه بدی😘

@دخترررررپاییزی     سلام شادی جان خوبی من اکثرا خواننده خاموشم اما تاپیک های تو را خیلی ...

سلام عزیز دلم ممنونم شما خوبی ؟ یادمه شما رو چند باری دیدمت 😘🥰

عزیزم یه تاپیکی بود  اونجا حرف میزدیم  همین امروز همون کاربر مزاحمه اومد بچه ها رو اذیت کرد فعلا قفل شده 

اگه تاپیک جدید زدن حتما تگت میکنم 😘

سلام عزیز دلم ممنونم شما خوبی ؟ یادمه شما رو چند باری دیدمت 😘🥰 عزیزم یه تاپیکی بود  اونجا حر ...

ممنونم منم خوبم، عزیزم لطف داری❤باشه عزیزم ممنون

اینجا بودیم https://www.ninisite.com/discussion/topic/12585643/سلام-خوبین

مرسییی😘😘😘